Ξεκινά Νέα Εποχή ανοικοδόμησης και επενδύσεων στο Δήμο Άργους Μυκηνών. H διάψευση της “Κασσάνδρας”

Αξίζει να παρακολουθήσετε την εκπομπή “επι κρίσεις” που προβλήθηκε την Παρασκευή 7 Απριλίου από τον τηλεοπτικό Σταθμό Best tv, ακολουθώντας τον σύνδεσμο https://protagonistes.tv/xekina-nea-epochi-anoikodomisis-kai-ependyseon-sto-dimo-argous-mykinon/

Με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του Δημάρχου Άργους Μυκηνών, Δημήτρη Καμπόσου, όπου αναφέρεται στα εκτελούμενα και στα προς δημοπράτηση έργα, η Κατερίνα Κουρτέλη και ο Πολύδωρος Δάκογλου, θέτουν ερωτήματα στον Ειδικό Συνεργάτη του Δημάρχου κ. Χρήστο Αγγελόπουλο ο οποίος, υπό την ιδιότητά του ως Πολιτικός Μηχανικός, παρακολουθεί την πορεία τους επικουρών την Τεχνική Υπηρεσία.

Όπως δηλώνει ο κ. Αγγελόπουλος, η γραφειοκρατική και νομοθετική δουλειά, εις ότι αφορά το Νότιο Τμήμα του Άργους έχει τελειώσει και «…οι ιδιοκτήτες των διαμορφούμενων οικοπέδων μπορούν να απευθυνθούν στους μηχανικούς τους για την έκδοση οικοδομικής άδειας και να ξεκινήσουν οικοδομικές εργασίες».

Ο κ. Χρήστος Αγγελόπουλος επιβεβαιώνει την ύπαρξη Βιοτεχνικού Πάρκου όπου μπορούν να εγκατασταθούν και να λειτουργήσουν Βιοτεχνίες.

Αναφερόμενες σε μεγάλες Βιομηχανικές μονάδες, όπως η Τσαμπάζης ΑΕ, διευκρινίζει ότι λειτουργούν με ειδικό καθεστώς.

Να θυμίσουμε ότι προσφάτως, η βιομηχανία Τσαμπάζη εξαγοράσθηκε από την ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ ΑΕ η οποία επένδυσε πολλά εκατομμύρια για την επέκτασή της μονάδας και την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Είναι πάρα πολλοί οι Αργείοι που μας ζητάνε να γράψουμε ότι «ο Γιάννης Μαλτέζος καπηλεύεται (αξιοποιεί ιδιοτελώς) τον τίτλο του Προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου (όπου εκλέχθηκε καθ’ υπόδειξη του Παν. Νίκα) για να προσδίδει κύρος στην υποψηφιότητά του ως υποψηφίου δημάρχου για τον Δήμο Άργους Μυκηνών”

Σας προτείνουμε να αναζητήσετε τις τελευταίες τηλεοπτικές του παρουσίες όπου, με τα όσα λέει (κατά τη γνώμη μας, συνειδητά) μεταφέρει διχασμό, παραπληροφόρηση και ψευδή ενημέρωση προς τους Δημότες, βλάπτοντας την εικόνα, τη φήμη και την αναπτυξιακή προοπτική του Δήμου και των Δημοτών.

Το akromolio.gr αναπαράγει, μαζί με την εκπομπή του Best tv και τις δηλώσεις του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου ΕΔΩ

Διαβάστε ακόμη: https://akromolio.gr/2023/03/%ce%bc%ce%b1%ce%bb%cf%84%ce%b5%ce%b6%ce%bf%cf%83-%ce%ad%cf%80%ce%b1%cf%81%cf%83%ce%b7-%ce%b1%ce%bb%ce%b1%ce%b6%ce%bf%ce%bd%ce%b5%ce%af%ce%b1-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b1%cf%80%ce%bb/

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Ένα ακόμα χρυσό στη συλλογή του Τάσου

Ο Ναυπλιώτης πρωταθλητής Ευρώπης Τάσος Κολιγκιώνης, μας έκανε και πάλι περήφανους καθώς κέρδισε το Χρυσό…

% μέρες πρίν

Τι γνωρίζουν οι Γερμανοί για τον Βαρουφάκη που αγνοούμε εμείς;

Οι Γερμανικές αρχές απαγόρευσαν την είσοδο του Γιάννη Βαρουφάκη στην χώρα καθώς και κάθε πολιτική…

% μέρες πρίν

Το camp της Βαλένθια και του Οίακα στο Ναύπλιο έληξε με μεγάλη επιτυχία

Ένα σπουδαίο μπασκετικό τριήμερο έφτασε στο τέλος του ! Με μεγάλη επιτυχία , με συμμετοχές…

% μέρες πρίν

Το αχρείαστο, η αχρείαστη και ο αχρείαστος!

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Το νομοσχέδιο για τον πολιτικό γάμο, την τεκνοθεσία και το επίδομα μητρότητας…

% μέρες πρίν

Ο Αντιπρόεδρος της ΝΙΚΗΣ στον εορτασμό του Αγίου Πέτρου

Ο Αντιπρόεδρος του κόμματος ΝΙΚΗ (βουλευτής Λάρισας) Γεώργιος Ρούντας, εκπροσώπησε το κόμμα συμμετέχοντας στον εσπερινό…

% μέρες πρίν

Ακαδημία Αριστέα Άργους 6η στο Elite Neon (Διεθνές Τουρνουά)

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΚΤΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΑ ΑΡΓΟΥΣ ΣΤΟ ELITE NEON ΣΤΗΝ…

% μέρες πρίν