Το camp της Βαλένθια και του Οίακα στο Ναύπλιο έληξε με μεγάλη επιτυχία

Ένα σπουδαίο μπασκετικό τριήμερο έφτασε στο τέλος του !

Με μεγάλη επιτυχία , με συμμετοχές αθλητών από το Άστρος , το Κρανίδι , την Ερμιόνη , το Άργος , την Νέα Κίο , το Ναύπλιο , με αθλητές από την Αθήνα … ολοκληρώθηκε το camp της ομάδας του Οίακα και της ομάδας της Βαλένθια.

Ένα τριήμερο που περιελάβανε 17 ώρες απαιτητικής προπόνησης και νέων πραγμάτων για τους μικρούς αθλητές , μα κυρίως μια έντονη διάθεση , για να συνεχίσουν να προσπαθούν να βελτιώνονται σαν παίκτες και σαν άνθρωποι ακόμα περισσότερο.

Σε αυτό το σημείο , σαν σωματείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Γιώργο Τόλια, τον άνθρωπο της Βαλένθια στην Ελλάδα , όχι μονάχα για την άψογη συνεργασία αλλά και την επιθυμία του ο ΟΙΑΞ ΝΑΥΠΛΙΟΥ , να είναι στις ομάδες που ξεκινούν αυτό το εγχείρημα.

Ένα πρότζεκτ που συνεχώς κερδίζει καινούργια σωματεία για την ένταξη τους στο πρόγραμμα αυτό , γεγονός που υποδηλώνει την πολλή καλή δουλειά που γίνεται και χτίζεται καθημερινά !

Τέλος , ευχαριστούμε όλους τους προπονητές για την άψογη συνεργασία τόσο με τους αθλητές όσο και με εμάς τους ίδιους !

Είναι σπουδαίο η πόλη μας , η ομάδα μας , να ταξιδεύει παντού σε όλη την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη , γεγονός που υποδηλώνει και το που βρίσκεται το σωματείο μας όλα αυτά τα χρόνια.

Σας ευχαριστούμε όλους για την συμμετοχή και την στήριξη.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευχαρίστηση για όλους που συμμετείχαμε στο πρότζεκτ αυτό… από την ΑΠΟΛΥΤΗ ευχαρίστηση των αθλητών.

Μια από τις κορυφαίες ομάδες στην Ευρώπη, η Valencia Basket, θα φιλοξενηθεί τα προσεχή χρόνια στην Ελλάδα και στην Κύπρο, συνεχίζοντας το πρωτοπόρο της πρόγραμμα παραγωγής νεαρών καλαθοσφαιριστών.

Η Valencia Basket εγκαινίασε το 2017 τις εγκαταστάσεις του L’Alqueria del Basket, του μεγαλύτερου προπονητικού κέντρου μπάσκετ στην Ευρώπη.

Οι εγκαταστάσεις φτιάχτηκαν με την πρόθεση να γίνουν κέντρο ανάπτυξης προγραμμάτων μπάσκετ και εκπαίδευσης ταλαντούχων παικτών.

Με 50 χρόνια ζωής στο ενεργητικό του, ο «Οίαξ Ναυπλίου», είναι ο ιστορικότερος αθλητικός όμιλος της πόλης του Ναυπλίου και της ευρύτερης περιοχής της Αργολίδας. Με κοινό παρονομαστή το άθλημα της καλαθοσφαίρισης έχει συνδέσει το όνομα του με την αθλητική αλλά και την κοινωνική ζωή της πόλης. Παράλληλα συνεχίζεται η οργανωμένη προσπάθεια για τη δημιουργία υποδομών από τις οποίες θα αναδειχθούν η νέα γενιά των αθλητών.

Η Ακαδημία μας στηρίζει τα προγράμματα εκπαίδευσης και ανάπτυξης νεαρών καλαθοσφαιριστών και σε συνεργασία με τον ιστορικό σύλλογο της Βαλένθια διοργανώνει ένα προπονητικό πρόγραμμα βελτίωσης και αξιολόγησης για αγόρια και κορίτσια.

Τα Valencia Basket Skills Camps αποτελούν ένα προπονητικό εργαλείο, που βοηθάει τα παιδιά σε όλο τον κόσμο να μάθουν τα βασικά του μπάσκετ ακολουθώντας τη μεθοδολογία της Valencia Basket. Τα Valencia Basket Skills Camps έχουν έναν διασκεδαστικό, αθλητικό και εκπαιδευτικό σκοπό. Απευθύνονται σε αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 10 έως 16 ετών που θέλουν να διδαχθούν τα μυστικά του μπάσκετ υπό την επίβλεψη προπονητών της Valencia Basket.

Ταυτόχρονα όμως τα Valencia Basket Skills Camps στοχεύουν στο να εντοπίσουν νεαρούς ταλαντούχους παίκτες στην Νοτιοανατολική Ευρώπη και στην συνέχεια να τους βελτιώσουν και να τους παρουσιάσουν στην Valencia Basket.

Θα δοθεί η ευκαιρία στους καλύτερους παίκτες/τριες του camp γεννημένους το 2008 να ταξιδέψουν στην Βαλένθια και να αξιολογηθούν σε μία εβδομάδα «Training Stage» στην ακαδημία.

Share
Δημοσιεύτηκε από
akromolio

Recent Posts

Φορτώνουν το δήμο με δάνειο 3.000.000+

γράφει ο Ε.Π.ΜΟΝΟΣ Χάθηκαν 5 ολόκληροι μήνες και ο Δήμος Άργους Μυκηνών πορεύεται (και θα…

% μέρες πρίν

Συνάντηση 6 χορωδιών στο Άργος

Όταν πριν από τρία χρόνια ο Σύλλογος «Φίλοι του Δημοτικού Ωδείου Άργους» και η Μικτή Χορωδία…

% μέρες πρίν

Καλές εντυπώσεις από τον Ημιμαραθώνιο Επιδαύριο δρόμο

Ο αναβαθμισμένος ιστορικός Επιδαύριος δρόμος που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Μαΐου 2024 ολοκληρώθηκε με επιτυχία…

% μέρες πρίν

Αναγέννηση Πύργου: Έφερε 3 χρυσά, 2 ασημένια και 2 χάλκινα

Με επτά μετάλλια, (τρία χρυσά, δύο ασημένια και δύο χάλκινα) επέστρεψε η αποστολή της “Αναγέννησης…

% μέρες πρίν

ΠΥΡΓΟΣ: Συνεχίζονται τα χρήσιμα έργα και σχεδιάζεται το μέλλον

Με έργα προϋπολογισμού περίπου 2.000.000 ευρώ (οι συμβάσεις των οποίων υπεγράφησαν την Τρίτη 14η Μαΐου…

% μέρες πρίν

Συμφωνούμε … διαφωνώντας

γράφει ο Γιάννης Κουριαννίδης* Τα όσα συμβαίνουν στη γειτονιά μας τις τελευταίες ημέρες είναι αναμφισβήτητα…

% μέρες πρίν