Δημιουργήθηκε η δημοτική παράταξη που θα εκφράσει την πολιτική βάση των ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. στον Δήμο Άργους Μυκηνών

184

Η προαναγγελθείσα ιδρυτική συνάντηση των πολιτικών στελεχών βάσης του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ και ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ., του Δήμου Άργους Μυκηνών, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία (εις ότι αφορά την προσέλευση κόσμου).

Στην παράταξη δόθηκε το όνομα “Πάμε αλλιώς”. Ο υποψήφιος Δήμαρχος που θα ηγηθεί της προσπάθειας θα  αποφασισθεί σε επόμενη συνάντηση και αμέσως μετά θα καταρτισθεί το πρόγραμμα της παράταξης.  Μιας δημοτικής παράταξης που, όπως όλα δείχνουν θα αναδειχτεί ως αξιωματική αντιπολίτευση του Δημήτρη Καμπόσου, κατακτώντας την δεύτερη θέση στις εκλογές του Οκτωβρίου ξεπερνώντας την παράταξη “Πρωτοβουλία” του Γιάννη Μαλτέζου και τις παράταξη του Παναγιώτη Παπαϊωάννου (αν καταφέρει να κάνει συνδυασμό) και του ΚΚΕ.

Το γεγονός ότι η ιδρυτική της συνέλευση πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας επιτρέπει μια προσέγγιση της μαζικότητάς της και μια σύγκριση υπεροχής ως προς τα δημοτικά σχήματα του Γιάννη Μαλτέζου και του Τάκη Παπαϊωάννου.

(Οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί από την ενημερωτική ιστοσελίδα argolika.gr του δημοσιογράφου Γιώργου Νικολόπουλου)