Ανάσα για τους εργαζόμενους. Ακυρώθηκε η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για αυξήσεις στα τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού

55

Το Εργατικό Κέντρο Ναυπλίας Ερμιονίδας (Πρόεδρος Ραφαήλ Μπαρού), με ανακοίνωσή του χαιρετίζει την ακύρωση της απόφασης της Δημοτικής Αρχής Κωστούρου για αύξηση των Δημοτικών Τελών κατά 40%, σαν συνέχεια και της αύξηση του προηγούμενου έτους και πάλι κατά 40%.

Η ακύρωση της απόφασης που είχε λάβει η Δημοτική Αρχή Κωστούρου με 17 (μόνον) θετικές ψήφους, είχε προκαλέσει λαϊκές κινητοποιήσεις και πολιορκία του Δημοτικού Συμβουλίου από δεκάδες Δημότες διαδηλωτές.

Η ανακοίνωση του Εργατικού Κέντρου καταλήγει «Ας ελπίσουμε ότι αυτή την φορά η απερχόμενη Δημοτική Αρχή δεν θα επανέλθει στις φορομπηχτικές της πολιτικές και θα συμμορφωθεί άμεσα με την νομιμότητα». 

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΚΝ-Ε

«Μέσα στην ατμόσφαιρα του εθνικού πένθους για τους νεκρούς, κυρίως νέους μας, της γνωστής πλέον σιδηροδρομικής τραγωδίας, ως αποτελέσματος της τέλειας υποβάθμισης των υποδομών και των μνημονιακών εκποιήσεων του διαχρονικού πλούτου της πατρίδας, ήρθε για τους πολίτες της περιοχής μας, και ένα ευχάριστο νέο από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση της Περιφέρειας.

  Ακυρώθηκε η απόφαση του Δ.Σ. του Δήμου Ναυπλιέων για την μεγάλη αύξηση των τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού που επιβάρυνε όλους τους άνεργους, τους εργαζόμενους, τους επαγγελματίες και γενικά το σύνολο των συμπολιτών μας.

   Οι αυξήσεις κρίθηκαν παράνομες και καταχρηστικές και οι δεκάδες χιλιάδες των συμπολιτών μας έβγαλαν ένα στεναγμό ανακούφισης στους δύσκολους αυτούς καιρούς.

    Ας ελπίσουμε ότι αυτή την φορά η απερχόμενη Δημοτική Αρχή δεν θα επανέλθει στις φορομπηχτικές της πολιτικές και θα συμμορφωθεί άμεσα με την νομιμότητα».