Ο τ. αντιδήμαρχος Ναυπλίου Ανδριανός Χριστόπουλος στρατεύθηκε με τον Κώστα Μάκαρη

136
Μάκαρης με Χριστόπουλο

Ο δραστήριος τουριστικός επιχειρηματίας και έμπειρος αυτοδιοικητικός Ανδριανός Χριστόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τον δημοτικό συνδυασμό του Κώστα Μάκαρη, ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ.

Ο Ανδριανός Χριστόπουλος,, γέννημα θρέμμα, Ναυπλιώτης, εξηγεί τους λόγους αποχής του από τα δημοτικά δρώμενα και αναφέρεται στην επαναδραστηριοποίησή του τονίζοντας ότι «… η υποψηφιότητα Μάκαρη τάραξε τα λιμνάζοντα νερά και επανέφερε την Ελπίδα ότι κάτι θα αλλάξει στον πολύπαθο αυτόν Δήμο μας».

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

« Έχω γεννηθεί σε αυτήν την Τεράστια Πόλη, σ΄ αυτήν την Πρωτεύουσα Πόλη που λέγεται Ναύπλιο. Από μικρός μαθαίνοντας όλο και περισσότερο την Ιστορία της, αλλά και βλέποντας την πολύ μεγάλη φυσική της ομορφιά, είχα τεράστιες ανησυχίες για το πως αυτό το οποίο κληρονομήσαμε είτε από τους προγόνους μας είτε από το Θεό, θα είμαστε άξιοι συνεχιστές αυτού του δημιουργήματος.

   Από πολύ νωρίς ασχολήθηκα με τα κοινά και εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος και κατόπιν και Αντιδήμαρχος στον τομέα του Τουρισμού, εκεί άλλωστε που είναι και η επαγγελματική μου ενασχόληση.

  Όλο αυτό το διάστημα της ασχολίας μου με τον Δήμο το μοναδικό μου κίνητρο ήταν να βοηθήσω την πόλη μου και κατ΄ επέκταση και όλο τον Δήμο γιατί μόνο έτσι θα μπορούσαμε να πετύχουμε την πολυπόθητη ανάπτυξη.

  Δυστυχώς όμως ήλθε γρήγορα η απογοήτευση γιατί ειδικά η τελευταία Δημοτική Αρχή, η Αρχή της τελευταίας 10ετίας ήταν μια απογοήτευση για εμένα και όχι μόνο για αυτό αποστασιοποιήθηκα από τα κοινά. Ο Δήμος μας πλέον δουλεύει στον αυτόματο πιλότο, έργα που σέρνονται από δεκαετίες παραμένουν στάσιμα, το οδικό δίκτυο είναι τρισάθλιο, και λείπουν βασικά έργα υποδομής, ώστε το τουριστικό προϊόν που αποτελεί την αιχμή του δόρατος της περιοχής μας να είναι εγκαταλελειμμένο.  

    Ήλθε όμως να ταράξει τα λιμνάζοντα νερά μια υποψηφιότητα Δημάρχου και συγκεκριμένα του κ. Κων/νου Μάκαρη, ώστε να μου δώσει εκείνη την ελπίδα, εκείνο το φως ότι επιτέλους κάτι θα αλλάξει στον πολύπαθο αυτόν Δήμο μας.

   Ο συγκεκριμένος υποψήφιος – πετυχημένος επιχειρηματίας με ένα τεράστιο κοινωνικό έργο – προσφορά και ειδικά στον Δήμο με τις τεράστιες δωρεές του, πιστεύω ότι έχει όλα εκείνα τα εχέγγυα ώστε να οδηγήσει τον Δήμο Ναυπλίου στην «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ» γεμάτη αισιοδοξία για το μέλλον που έρχεται».

ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ