Έδωσε ο Ιωάννης Μαλτέζος ανάθεση μελέτης ύψους 100.000 ευρώ σε συγγενή του, όταν ήταν Χωρικός αντιπεριφερειάρχης; Ζητείται διάψευση!

267

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Ιωάννης Μαλτέζος, έδωσε στη δημοσιότητα μια ανακοίνωση μίσους, εμπάθειας και πολιτικής ανοησίας.

Το μόνο που κατάφερε ήταν να επιβεβαιώσει τα όσα γράφαμε πως «θα προκαλέσει ζημιές στον Παναγιώτη Νίκα» που τον διατηρεί ως Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου, στη Νέα Δημοκρατία που διαδίδει ότι είναι ο εκλεκτός του Μαρινάκη και του Νέζη και στο Δήμο Άργους Μυκηνών στο οποίο προσπαθεί (ανεπιτυχώς) να μειώσει το Ηθικό και Πολιτικό ανάστημα του λαοπρόβλητου Δημάρχου του.

Ήδη, σαν απάντηση, έλαβε την αποκάλυψη με μορφή ερωτήματος, αν «ως Χωρικός αντιπεριφερειάρχης έκανε μια απ’ ευθείας ανάθεση μελέτης ύψους 100.000 ευρώ σε συγγενικό του πρόσωπο».

Και βέβαια, αφού όλες οι συμβάσεις έχουν και την υπογραφή Παναγιώτη Νίκα, θα δούμε τώρα να ξεφυτρώνουν σχόλια που θα χαρακτηρίζουν δυσμενώς τον Περιφερειάρχη.

Και ακόμα χειρότερα, αφού και ο Παν. Νίκας και ο Ιωάννης Μαλτέζος και (ίσως) το συγγενικό του πρόσωπο είναι εγνωσμένοι Νεοδημοκράτες, θα αρχίσουν να λένε οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ «…τέτοια λαμόγια είναι όλοι. Μην τους ψηφίσετε», προς μεγάλη βλάβη του Κυρ. Μητσοτάκη σε ώρα που η προεκλογική περίοδος φουντώνει.

Αποσύρετέ τον λοιπόν, όσο ακόμα υπάρχει καιρός, γιατί σε λίγο θα καλείστε να πληρώνετε τα σπασμένα με οδυνηρό κόστος.

Νικηφόρος Λυκίδης

Σχετική ανάρτηση: https://akromolio.gr/2023/01/%ce%bf-%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%bb%cf%84%ce%ad%ce%b6%ce%bf%cf%82-%ce%bf-%ce%b4%ce%ae%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%ac%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%85%cf%82-%ce%bc%cf%85%ce%ba%ce%b7/?fbclid=IwAR3RJiDO97osA2QxUOGs-OKRu0S0_Fo3jq-__3u_uhkSlnoTjq8_ENV41VE