Δημοσκόπηση της ALCO για τον Δήμο Άργους Μυκηνών. Ερωτήματα, Κάρτες των ευρημάτων και Σχολιασμός

97

Δύο έμπειροι δημοσιογράφοι, ο Πολύδωρος Δάκογλου (akromolio.gr και  protagonistes.tv) και ο Γιώργος Αργυρίου (Αργολική Ανάπτυξη και argolikianaptiksi.gr) σχολιάζουν τα ευρήματα της μεγάλης δημοσκόπησης που διενήργησε η εταιρία ALCO για λογαριασμό του τηλεοπτικού σταθμού SUPER TV, με αντικείμενο τις δημοτικές εκλογές στον Δήμο Άργους Μυκηνών. Συντονίστρια, με πολύ εύστοχες παρεμβάσεις είναι η δημοσιογράφος Σοφία Μπαλή. Τον εισαγωγικό σχολιασμό έκανε ο διευθυντής της ALCO Κώστας Παναγόπουλος.

Η παρουσίαση έγινε στα πλαίσια της εκπομπής Η ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ ΣΗΜΕΡΑ και είναι η πρώτη για το 2023.

Χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος που παρουσιάζουν τα ευρήματα της δημοσκόπησης είναι η ειδησεογραφική αναπαραγωγή τους από 3 τηλεοπτικούς σταθμούς και δεκάδες έντυπες και ηλεκτρονικές εφημερίδες της Πελοποννήσου.

Το protagonistes.tv παρουσιάζει ολόκληρη την εκπομπή, την οποία πολλοί χαρακτήρισαν ως καθηλωτική και εισαγωγικά καταγράφει τα ερωτήματα επί των οποίων υπήρξε σχολιασμός.

Να σημειώσουμε μόνον ότι σε δύο σημεία του σχολιασμού του, ο Κώστας Παναγόπουλος (αναλύοντας τα ευρήματα) ανέφερε ότι ο Γιάννης Μαλτέζος διχάζει την κοινωνία και ότι ο Δημήτρης Καμπόσος είναι βέβαιος Δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή.

ΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ

1.- Πιστεύετε ότι τα τελευταία χρόνια το Άργος γίνεται καλύτερο, παραμένει στα ίδια επίπεδα ή γίνεται χειρότερο;

2.- Θα λέγατε ότι είσθε πολύ, αρκετά, λίγο, ή καθόλου ικανοποιημένοι από το έργο του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου;

3.- Έχετε θετική ή αρνητική γνώμη για το Δήμο σας σε κάθε έναν από τους τομείς που θα σας διαβάσω;

4.- Έχετε θετική ή αρνητική γνώμη για κάθε πρόσωπο που θα σας διαβάσω; Αν δεν γνωρίζετε κάποιο πρόσωπο τόσο ώστε να το κρίνετε, πείτε το.

5.- Πιστεύετε ότι στις δημοτικές εκλογές ο Δημήτρης Καμπόσος πρέπει να επανεκλεγεί;

6.- Ποιος πιστεύετε ότι θα εκλεγεί Δήμαρχος Άργους Μυκηνών στις δημοτικές εκλογές; (Αυθόρμητες απαντήσεις).

7.- Ποιο πρόσωπο πιστεύετε ότι είναι το πλέον κατάλληλο για να εκλεγεί Δήμαρχος στις επόμενες δημοτικές εκλογές; (Αυθόρμητες απαντήσεις-επί των εγκύρων –αποχή 4%).

8.- Πιστεύετε ότι στις δημοτικές εκλογές ο Δημήτρης Καμπόσος πρέπει να επανεκλεγεί; (Ανά επιλογή βουλευτικών εκλογών 2019).

Ολόκληρη η Δημοσκόπηση, σχολιασμένη, στον σύνδεσμο: https://protagonistes.tv/dimoskopisi-tis-alco-gia-ton-dimo-argous-mykinon-erotimata-kartes-ton-evrimaton-kai-scholiasmos/