Οι Γυναίκες συστρατεύονται με τον Κώστα Μάκαρη. Τρεις ακόμη υποψήφιες

103

Τρεις ακόμη Δημότισσες του Ναυπλίου δηλώνουν με δημόσια ανακοίνωσή τους την απόφαση να είναι υποψήφιες με το συνδυασμό του Κων/νου Μάκαρη. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά “Καθημερινώς διαπιστώνουμε ότι οι κοινότητες και η Πρωτεύουσα του Δήμου το Ναύπλιο, έχουν από καιρού εγκαταλειφθεί στο έλεος των φυσικών φαινομένων και στην αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής… Αποφασίσαμε να λάβουμε μέρος ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ στον αγώνα αλλαγής της Δημοτικής Αρχής ως υποψήφιες με τον συνδυασμό του Κωνσταντίνου Μάκαρη… Τασσόμαστε στο πλευρό του και καλούμε όλους τους δημότες άνδρες και γυναίκες να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας”.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  «Εμείς, που υπογράφουμε την παρούσα ανακοίνωση είμαστε μόνιμοι κάτοικοι διαφόρων κοινοτήτων του Δήμου Ναυπλιέων και δραστηριοποιούμαι θα σε διάφορους επαγγελματικούς κλάδους.

  Είτε από την επαγγελματική μας δραστηριότητα, είτε από τα οικιακά και οικογενειακά μας καθήκοντα καθημερινώς διαπιστώνουμε ότι οι κοινότητες και η Πρωτεύουσα του Δήμου το Ναύπλιο, έχουν από καιρού εγκαταλειφθεί στο έλεος των φυσικών φαινομένων και στην αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής.

   Οι Δημόσιοι χώροι των συνοικισμών μας είναι εγκαταλελειμμένοι, η ασφάλεια των κατοίκων και κυρίως των μικρών παιδιών κινδυνεύει ανά πάσα στιγμή, τα σχολικά και άλλα δημόσια κτίρια έχουν αφεθεί στην φθορά του χρόνου και όλοι προσπαθούμε να συντηρήσουμε την κανονικότητά τους με ατομική πρωτοβουλία και προσπάθεια.

  Για αυτό αποφασίσαμε να λάβουμε μέρος ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ στον αγώνα αλλαγής της Δημοτικής Αρχής.

  Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας και δραστηριοποιούμενος επιτυχώς κοινωνικά κ.Κων/νος Μάκαρης προσφέρει αυτήν την ευκαιρία αλλαγής.

  Τασσόμαστε στο πλευρό του και καλούμε όλους τους δημότες άνδρες και γυναίκες να ακολουθήσουν το παράδειγμά μας».

– ΔΙΑΜΑΝΤΗ  ΒΑΣΙΛΙΚΗ-ΜΑΡΙΑ

–  ΜΠΑΣΙΟΥΡΗ  ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ

–  ΜΠΟΛΩΣΗ  ΜΑΡΙΑ