Η Δημοτική Αρχή «διαπρέπει» στο facebook και αγνοεί τα προβλήματα του Δήμου

327

Κύριοι της Δημοτικής Αρχής Πύργου:

Ολημερίς και ολονυχτίς αντί να ασχολείσθε με το Facebook (με τους μόνιμους 37 ίδιους θαυμαστές σας!!!), και τα πολλά λόγια που στην συνέχεια γυρνούν εναντίον σας, ασχοληθείτε με τα τεράστια προβλήματα της πόλης και όλου του Δήμου.

Οι συνεχείς δηλώσεις σας, οι συνεντεύξεις Τύπου, τα Δελτία Τύπου, οι πολιτικές αντεγκλήσεις με υπεροπτικό ύφος και υβριστικό, χλευαστικό, πολιτικάντικο λόγο δεν οδηγούν πουθενά.

Είναι κανόνας στην ζωή οι ανίκανοι να ρίχνουν πάντα τις ευθύνες σε άλλους για να κρύψουν την αναποτελεσματικότητά τους.

Η πόλη βιώνει την υπανάπτυξή της, την οπισθοδρόμησή της, την εγκατάλειψή της, την μιζέρια της…

Η Δημοτική Αρχή, η πολλά υποσχόμενη προ τριετίας και πλέον, διανύει τον τελευταίο χρόνο της Δημοτικής της θητείας, χωρίς να έχει παρουσιάσει σημαντικό έργο και σίγουρα πολύ κατώτερο του Προγράμματος που παρουσίασε προς τους Δημότες του Πύργου προεκλογικά.

Κανένας από την παρούσα Δημοτική Αρχή μετά από κάποια χρόνια δεν θα μπορεί να πει στα παιδιά του και τα εγγόνια του ότι αυτό (έστω και ένα) ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ έργο για την πόλη έγινε επί Δημαρχίας μας. 

Για το έργο στην Κεντρική πλατεία και το Επαρχείο, τα μπάζα και τη βρώμα στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, το Κολυμβητήριο Πύργου, το Κυκλοφοριακό πρόβλημα Πύργου (ΠΡΩΤΟΤΥΠΙΑ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ: Όλοι οι πεζόδρομοι έγιναν παρκινγκ !!!) , το Κλειστό Γυμναστήριο Πύργου, τα σκουπίδια, την ανακύκλωση και τόσα άλλα αποδειχθήκατε ανίκανοι .

Είστε μόνο για πανηγύρια, αναθέσεις διαμέσω ΔΗΚΕΠ και άλλων οργανισμών (ΔΟΟΠ-Αθλητισμός κλπ) και αναθέσεις σε εταιρίες (εξ Αθηνών συνήθως)  για «ελέγχους» και «συμβουλευτικές υπηρεσίες»

Δεν έμεινε πόμολο….

Διαβάστε περισσότερα στο  https://www.iliaoikonomia.gr