Με Κώστα Μάκαρη και ο Βαγγέλης Κατερινάκος

161
Κατερινάκος (αριστερά) με Μάκαρη (δεξιά)

Δυναμώνει το πολιτικό του αποτύπωμα στο Ναύπλιο ο υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας Μάκαρης. Η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του γνωστού και με μεγάλο κοινωνικό αντίκρισμα επαγγελματία Βαγγέλη Κατερινάκου (γέννημα θρέμμα Ναυπλιώτης) ήρθε να προστεθεί στη σειρά των άλλων “δυνατών” υποψηφιοτήτων που έχουν ήδη ανακοινωθεί, δημιουργώντας ακόμα πιο θετική ατμόσφαιρα υπέρ του Κώστα Μάκαρη.

Την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του την έκανε ο Θανάσης Κατερινάκος, συνοδεύοντάς την με μια φωτογραφία, μαζί με τον υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλιέων.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΟΥ

“Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Υποψήφιου Δημάρχου Ναυπλιέων κ. Κωνσταντίνου Μάκαρη για συστράτευση στον κοινό αγώνα για απαλλαγή από τη σημερινή Δημοτική Αρχή, η οποία έχει οδηγήσει δυστυχώς το Ναύπλιο στο τέλμα και την ανυπαρξία, αποφάσισα να δηλώσω παρών.
Ο Δήμος μας δουλεύει εδώ και καιρό στον “αυτόματο πιλότο” παρ’ όλο που η περιοχή μας έχει τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι άλλων περιοχών που έχουν κάνει άλματα προόδου και ευημερίας.
Ο Κώστας Μάκαρης είναι επιτυχημένος ως επιχειρηματίας με μεγάλες παρεμβάσεις ήδη στον Δήμο μας (Δωρεές), οι οποίες καταδεικνύουν και την αγάπη του για τον τόπο του αλλά και
την φιλοδοξία του να ηγηθεί, μιας νέας προσπάθειας προκειμένου ο Δήμος μας να περάσει σε μια Νέα Εποχή.
Για αυτό λοιπόν το λόγο αποφάσισα να συστρατευθώ σε αυτό το κάλεσμα προκειμένου να βοηθήσω τον τόπο μου στον οποίο γεννήθηκα, μεγάλωσα και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά”.