Γενικό Νοσοκομείο Νομού χωρίς διοικητή-χωρίς παθολόγους-χωρίς νοσηλευτές

342
Οι Βουλευτές Ν.Δ Νικολακόπουλοσ και Αυγερινοπούλου, συνοδεύουν την κ.Γκάγκα στις τιμές που της αποδίδουν οι Δήμαρχοι Πύργου και Ήλιδας , Τάκης Αντωνακόπουλος και Γιάννης Λυμπέρης αντίστοιχα

Η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα επισκέφθηκε ,μετά βαΐων και κλάδων, το Νομό Ηλείας 2 φορές. Την συνόδευαν οι Βουλευτές του Ν.Δ Νικολακόπουλος και Αυγερινοπούλου, καθώς και πλήθος κομματικών στελεχών. Επίσης ο Δήμαρχος Πύργου και άλλοι αιρετοί (και μη) τοπικοί παράγοντες την καλωσόρισαν σχεδόν ως «σωτήρα» της Νοσοκομειακής περίθαλψης του Νομού. Ουδείς από αυτούς δεν ζήτησε δεσμεύσεις, στις υποσχέσεις που έδωσε αφειδώς η κ.Γκάγκα, παρά περιόρισαν τον δήθεν «επαναστατισμό» τους, σε φωτογραφήσεις, χαμόγελα και ανταλλαγή φιλοφρονήσεων.

Όλοι περιορίστηκαν σε ευχολόγια και όλοι διαψεύδονται (άλλη μια φορά) οικτρά.

Το Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας (Πύργου) λίγες εβδομάδες μόνο μετά και την τελευταία επίσκεψη της Υπουργού καταρρέει συνεχώς και είναι:

Α) 1 μήνα χωρίς διοικητή

Β) Με έναν μόνο παθολόγο (ο δεύτερος πήρε τετράμηνη άδεια λόγω εξάντλησης)  ο οποίος δεν γίνεται να εξυπηρετήσει τον όγκο των περιστατικών και αποφασίστηκε η αναστολή λειτουργείας της μίας κλινικής για τα περιστατικά covid.

Γ) Με δεκάδες λιγότερους νοσηλευτές, οι οποίοι επέστρεψαν στην οργανική τους θέση σε Αμαλιάδα κλπ.

Ενώ έχει ανακοινωθεί πως νέος διοικητής στο Γ.Ν Πύργου θα είναι ο Σπύρος Πολίτης ακόμα δεν έχει τοποθετηθεί στη θέση του ένα μήνα τώρα. Γιατί καθυστερεί η ανάληψη των καθηκόντων του; Οι ντόπιοι βουλευτές εκτός από το να χειροκροτούν τον Κυρ.Μητσοτάκη για τις υποκλοπές, δεν μπορούν να πιέσουν ή να διεκδικήσουν κάτι; Τα πανηγύρια του Αυγούστου τέλειωσαν και μαζί τέλειωσαν και αυτοί για το Νομό;

Τα χειρότερα είναι μπροστά μας….στο Νομό Ηλείας που το 2019 η Ν.Δ βγήκε πρώτο κόμμα με 36% και εξέλεξε 3 βουλευτές….

Διαβάστε την δήλωση της κ.Αυγερινοπούλου για την επίσκεψη της κας Γκάγκα στην Ηλεία, μόλις πριν από ένα μήνα, για να καταλάβετε ότι  δουλέυουν τους Ηλείους «ψιλό γαζί»:

«Η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας θέτει σε προτεραιότητα τις δομές της υγείας. Η δεύτερη κατά σειρά επίσκεψη της Αναπ. Υπουργού Υγείας κας Γκάγκα εντός του έτους δηλώνει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Κυβέρνησης για τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στον Νομό μας.  Το σύνολο των δομών υγείας του Νομού βρίσκουν τη θέση τους στον νέο υγειονομικό χάρτη της χώρας και αναβαθμίζονται, ώστε να παρέχονται σημαντικές υπηρεσίες υγείας στον πολίτη. Πέντε θέσεις παθολόγων προκηρύσσονται στο Νοσοκομείο Πύργου ενώ αναμένεται προκήρυξη νέων θέσεων και για την περιοχή της Αμαλιάδας….(όλη η δήλωση εδώ )