Μαλταμπές: «Όπλα οι αρετές μας, τα Ήθη και τα Έθιμά μας»

37
Ιωάννης Μαλταμπές

Το πολιτικό στέλεχος της “Πατριωτικής Ένωσης” Ιωάννης Μαλταμπές, συμμετείχε στο 2ο Συνέδριο της Επιτροπής Ελληνισμού που διεξήχθη στο ακριτικό Καστελόριζο, από 6 έως 8 Αυγούστου 2022.

Τόνισε την ανάγκη να αναλάβουν οι Έλληνες τις ευθύνες τους και δηλώνοντας πολιτικά παρόντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους προκειμένου ο Ελληνισμός να ανταποκριθεί στον παγκόσμιο ρόλο του.

«…Στη Δειλία, στη Δουλικότητα και στη Μαλθακότητα, αντιπαραθέτουμε Τόλμη και Γενναιότητα» τόνισε ο Ιωάννης Μαλταμπές μιλώντας και ολοκλήρωσε παρουσιάζοντας το αναγκαίο καθρέφτισμα των αρετών ενός αγωνιστή έναντι ενός συμβιβασμένου. «Στην Τεμπελιά, την Αδιαφορία και τη Μικρότητα αντιπαραθέτουμε την Εργατικότητα και την Μεγαλοψυχία. Στην Ξετσιπωσιά την  Ασέβεια και την Αδικία, αντιπαραθέτουμε Αξιοπρέπεια, Ευσέβεια και Δικαιοσύνη. Στην Αλαζονεία, στο Ψεύδος, στην Ύβρη και την Μισανθρωπία, αντιπαραθέτουμε Ειλικρίνεια, Πίστη και Φιλανθρωπία. Εφόδια, εργαλεία και Όπλα οι σκονισμένες χρυσές αρετές μας, τα σκουριασμένα Ήθη και Έθιμά μας».

Ολόκληρη την εισήγηση του κ. Μαλταμπέ μπορείτε να την παρακολουθήσετε στον σύνδεσμο https://www.epitropiellinismou.gr/post/1703