ΝΕΑ ΣΕΛΗΝΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

41
Φωτό από:https://mirkosmosa.ru

Γράφει η Θέκλα Μεταξά. Ερευνήτρια-αστρολόγος….

Έφτασε Λοιπόν η ώρα  να υποδεχτούμε τη Νέα Σελήνη στο τέλος Αυγούστου στις 27 του μήνα, και λίγες μέρες πριν τον ερχομό του  Σεπτεμβρίου. Το φθινόπωρο είναι προ των πυλών, έφτασε λοιπόν η ώρα του θερισμού. Μετά τη Νέα Σελήνη θα πρέπει να θερίσουμε ότι σπείραμε όλο το Καλοκαίρι. ‘Ήρθε η ώρα να χωρίσουμε την ήρα από το σιτάρι.

27 Αυγούστου λίγο πριν τα μεσάνυχτα θα υποδεχτούμε τη Νέα Σελήνη στις 4μοίρες της Παρθένου, στον 10ο οίκο, τον οίκο της εξουσίας . Απέναντι ακριβώς στον 4ο οίκο, τον οίκο της Πατρίδας θα βρίσκεται ποιος άλλος, αυτός που μας φέρνει όλα τα εμπόδια ο Κρόνος στον Υδροχόο ανάδρομος. Κοντά στον Κρόνο θα υπάρχει ο αστεροειδής vesta η Εστία η μεγάλη θεά μητέρα προστάτης  της οικογένειας, του σπιτιού, της ζωής μας, που πρέπει να λατρεύουμε πάνω από όλα. Η Εστία είναι αυτή που φέρνει την αρμονία στη ζωή μας και κοντά στον σκληροτράχηλο Κρόνο σίγουρα δεν μπορεί να δώσει το 100% της βοήθειας της.

Μετά από αυτή τη Νέα Σελήνη έχουμε να αντιμετωπίσουμε σκληρότητα και αυστηρότητα, στερήσεις, περικοπές, και εμπόδια. Βέβαια είμαστε μαθημένοι πλέον, πρέπει να αντλήσουμε δυνάμεις και να αντιμετωπίσουμε όλα αυτά που θα έρθουν. Η Παρθένος παραδοσιακά είναι το κυρίαρχο ζώδιο του έκτου οίκου που αφορά την υγεία μας. Μία Νέα Σελήνη λοιπόν στο ζώδιο της υγείας και των ιατρών σίγουρα μας προετοιμάζει ότι θα έχουμε πολλά θέματα που σχετίζονται με την υγεία και τα οποία θα μας απασχολήσουν στο εγγύς μέλλον. Ένα χάος, μία ασάφεια, μία αβεβαιότητα θα κυριαρχούν τις επόμενες ημέρες. Τέλος Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου που θα έχουμε τις επόμενες εκλείψεις θα έχουμε και μία σαφέστερη εικόνα για τα γεγονότα του φθινοπώρου και του επόμενου χειμώνα. Δεν θα σταματήσουμε να μαθαίνουμε για ξαφνικούς θανάτους κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, δεν θα σταματήσουμε να μαθαίνουμε για εγκληματικές πράξεις και για δολοφονίες. Αυτό που δεν θα μαθαίνουμε θα είναι το τι διαδραματίζεται πίσω από την πλάτη μας.

Μπερδεμένες καταστάσεις και ακραία καιρικά φαινόμενα θα συνεχίσουν να υπάρχουν. Νέες εστίες πολέμων θα ανάβουν σε διαφορετικά μέρη ,και κάποιοι ηγέτες που θεωρούν ότι κάθονται πολύ σταθερά στην καρέκλα τους θα απογοητευτούν γιατί θα καταλάβουν ότι είναι πολύ εύκολο να πέσουν από το βάθρο τους.

Κοντά στη Νέα Σελήνη  και στον Ήλιο θα βρίσκονται αστέρια του αστερισμού της Μεγάλης Άρκτου. Ο αστερισμός της Μεγάλης ‘Άρκτου συνδέεται  με τον μύθο της Καλλιστούς, κόρης του Λυκάονα βασιλιά της Αρκαδίας την οποία ερωτεύτηκε ο Δίας και απέκτησε μαζί της ένα γιο. Η Καλλιστώ και ο γιος της αποτέλεσαν τους αστερισμούς της Μεγάλης και της Μικρής ’Αρκτου.

Έχουμε λοιπόν  μπροστά μας πολλές ιστορίες που θα έχουν σχέση με την εξουσία είτε στην Ελλάδα είτε σε άλλες χώρες. ‘Ότι και αν συμβεί δεν θα πρέπει να μας εντυπωσιάσει. ‘Όλα είναι προγραμματισμένα από τα κέντρα εξουσίας και δεν υπάρχει περίπτωση να μην συμβούν.

Πολύ φοβάμαι ότι  η άγνοια και η αδιαφορία  που μας χαρακτηρίζουν τα τελευταία χρόνια δεν θα μας επιτρέψουν να συμμετέχουμε σε αυτές τις εξελίξεις, και φαίνεται πως θα είμαστε και πάλι στο ίδιο έργο θεατές.