Τάσος Γεώργας: «Ο Λαός θα εμπιστευτεί και πάλι τον Κυρ. Μητσοτάκη»

105

Το πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, Τάσος Γεώργας, με δηλώσεις του στο protagonistes.tv επιχειρηματολογεί υπέρ της άποψης ότι «ο Λαός θα εμπιστευτεί τον Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία αναγνωρίζοντας την ανάγκη ύπαρξης ενός στιβαρού κυβερνήτη».

Όπως λέει ο Αργείος Πανεπιστημιακός, «Στόχος της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη ήταν και είναι η προσέγγιση και η αποκόμιση οφέλους από το Κέντρο. Το πέτυχε και κατάφερε να προσελκύσει πολλά και αξιόλογα στελέχη από αυτόν τον πολιτικό χώρο».

«Χαρακτηριστικό του Κυριάκου Μητσοτάκη», λέει ο Τάσος Γεώργας, «είναι η σωστή Διαχείριση ο Ρεαλισμός και το Όραμα. Η αλλαγή της νοοτροπίας των πολιτών, η διαδικασία εκσυγχρονισμού του κράτους και η κοινωνική ευαισθησία είναι τα πλεονεκτήματα της κυβέρνησής του».

Εν όψει των επικείμενων εκλογών προτείνει στους ψηφοφόρους «στις εκλογές να στηρίξουν νέα άτομα, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό στην την αλλαγή νοοτροπίας που πρεσβεύει η κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη».

«Πιστεύω πως ο Λαός θα εμπιστευτεί τον Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία. Έχουμε στιβαρό κυβερνήτη», λέει ο Τάσος Γεώργας, «και ο λαός θα εμπιστευτεί στα χέρια του την μελλοντική του πορεία, αποδεικνύοντας πως όλοι μαζί μπορούμε».

Ολόκληρη η δήλωση Γεώργα στον σύνδεσμο:

https://protagonistes.tv/tasos-georgas-o-laos-tha-ebisteftei-kai-pali-ton-kyr-mitsotaki/