Κίνηση ανθρωπιάς σε εργαζόμενους στην υγεία και σε ασθενείς, από τον Νίκο Κοροβέση

90

Οι ημέρες των παθών ήταν σίγουρα δύσκολες για όσους δεν βρίσκονταν με τις οικογένειές τους. Από τη μία το νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν. Πύργου που έδωσε ξανά το δικό του αγώνα και από την άλλη οι ασθενείς που δεν ήταν σε θέση να βρίσκονται με τους δικούς τους ανθρώπους.

Με μία τονωτική πρωτοβουλία, ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού & Τουρισμού κ. Νίκος Κοροβέσης, σε συνεργασία με την Φιλαρμονική Λεχαινών, προσέφεραν χαμόγελα αισιοδοξίας και έδωσαν δύναμη σε εργαζομένους και ασθενείς.

Η άψογη συνεργασία του Αντιπεριφερειάρχη με τον Διοικητή του Γ.Ν. Πύργου κ. Χρ. Χριστόπουλο αποδεικνύεται ακόμη μία φορά. Ο κ. Χριστόπουλος ήταν παρών κατά το σάλπισμα των Πασχαλινών ήχων της Φιλαρμονικής και έδειξε ενθουσιασμένος με αυτή την πρωτοβουλία.

Ο κ. Κοροβέσης αναφέρει χαρακτηριστικά :

«Αποτελεί χρέος όλων μας να μην ξεχνάμε τους ανθρώπους μας. Αυτές τις ημέρες στο νοσοκομείο εργάζονται και νοσηλεύονται οι γονείς μας, οι παππούδες μας, τα αδέρφια μας. Κανείς δεν είναι ξεχασμένος, κανείς δεν είναι στο περιθώριο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο διοικητή του νοσοκομείου κ. Χριστόπουλο για την συνεργασία μας, στη Φιλαρμονική Λεχαινών για την άμεση ανταπόκριση και ασφαλώς ένα ευχαριστώ από καρδιάς στους ανθρώπους που αγωνίζονται για να είμαστε ασφαλείς και αυτές τις άγιες ημέρες. Εύχομαι, ανάσταση πνεύματος με υγεία σε όλο τον κόσμο»