Γεύματα «εργασίας» για Κοροβέση

82

Συναντήσεις εντός και εκτός νομού με θεσμικούς φορείς και εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων για την προώθηση σημαντικών θεμάτων του νομού και της Περιφέρειας, βρίσκεται ο Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκος Κοροβέσης.  

Ο κ. Κοροβέσης παραχώρησε φιλικό γεύμα στην Αθήνα  που ακολούθησε της συνάντησης που προηγήθηκε, παρόντος του  Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ιλίου κ. Αθηναγόρα, του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη και του καλλιτέχνη Κώστα Καραφώτη, ο οποίος θα πλαισιώσει τις καλοκαιρινές πολιτιστικές δράσεις της Περιφέρειας.

Το δεύτερο δείπνο  δόθηκε στον Ηλειακό κάμπο  παρουσία του Περιφερειάρχη Νεκτάριου Φαρμάκη και του  περιφερειακού συμβούλου Χρήστου Μπιλίρη, αφού ολοκληρώθηκε η περιοδεία και οι συναντήσεις που είχαν στην περιοχή με παραγωγούς για να δουν από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στο κρίσιμο κομμάτι του πρωτογενούς τομέα.  Μάλιστα η περιοδεία Φαρμάκη- Κοροβέση, έκλεισε χαλαρά με δείπνο στο οποίο παρευρέθηκαν ακόμα ο ιστορικός πρόεδρος του Ρουπακίου Θανάσης Σταυρόπουλος  καθώς και όλη η ομάδα παραγωγών φράουλας “Υρμίνη” ,μαζί με τον πρόεδρο  Φώτη Κυριαζή και  του Νίκο Τακτικό.

Ο δραστήριος Αντιπεριφερειάρχης πρόκειται να έχει γεμάτο πρόγραμμα τις ημέρες που έρχονται καθώς εκτός από τα πολλά θέματα που τρέχουν θα έχει έντονες επαγγελματικές υποχρεώσεις και στην επιχείρησή του στον Κακόβατο