Καμπόσος – Νίκας: Σχέσεις αλληλοεκτίμησης. “Πέρασαν όμως από 40 κύματα”

100

Η ερώτηση της δημοσιογράφου Σοφίας Μπαλή ήταν καυτή και αφορούσε τις σχέσεις του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, με τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα. Σχέσεις που είχαν φτάσει σε επίπεδα δημόσιας σύγκρουσης με αφορμή την αρχική σκέψη καταλογισμού στους δήμους της Πελοποννήσου, των ελλειμμάτων που εντοπίσθηκαν (από την εποχή Τατούλη) στην Αναπτυξιακή Εταιρεία “Πελοπόννησος Α.Ε.”.

Οι σχέσεις των δύο κορυφαίων αυτοδιοικητικών πέρασαν “από σαράντα κύματα”. «Διαφωνήσαμε και συγκρουσθήκαμε, πάντοτε όμως υπερασπιζόμενοι τις θεσμικές μας ευθύνες», λέει ο Δημήτρης Καμπόσος και περιγράφει παραστατικά «Τον στήριξα… Αρπακωθήκαμε… Το σωστό επικράτησε… Δώσαμε τα χέρια… Προχωράμε καλά … Εύχομαι να συνεχίσουμε έτσι…».

Σήμερα οι σχέσεις Καμπόσου – Νίκα θα λέγαμε πως διανύουν ένα “μήνα μέλιτος”. «Και εύχομαι να πάνε έτσι μέχρι το τέλος γιατί ο Τάκης είναι καλός άνθρωπος» λέει ο Καμπόσος, αναφέροντας συγχρόνως ότι «έχει βέβαια τις ιδιαιτερότητές του, όπως και εγώ έχω τις δικές μου ιδιαιτερότητες».

Σχετικό βίντεο στον σύνδεσμο

https://protagonistes.tv/kabosos-nikas-scheseis-alliloektimisis-perasan-omos-apo-40-kymata/