Χρόνια πολλά Μυρτώ μας…

586

Σήμερα γιορτάζει η Μυρτώ της Πάρου και όλων των Ελλήνων. Καμία πορεία δεν θα γίνει στο Κερατσίνι και σε άλλες πόλεις. Καμία συναυλία και κανένας πολιτικός δεν θα βρει 5 λεπτά από το χρόνο του, για να μιλήσει για αυτήν. Κανένας άνθρωπος της «τέχνης και του πολιτισμού» δεν θα μας πει κάτι. Κανένα ΜΜΕ δεν θα την θυμηθεί. Καμία ΜΚΟ δεν θα διοργανώσει δράσεις. Η μάνα της Μυρτώς, δεν θα δίνει show στα κανάλια, αλλά θα αγωνίζεται μαζί της.

Στις 23 Ιουλίου του 2012, μία ανήλικη κοπέλα, ονόματι Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, βρέθηκε ημίγυμνη, χτυπημένη και σε κώμα, σε μία από τις πιο δημοφιλείς παραλίες της Πάρου. Το κεφάλι της είχε υποστεί σφοδρό χτύπημα με πέτρα, που ζύγιζε 5 κιλά. Οι αρχές διέταξαν να διακομιστεί το συντομότερο δυνατό σε ένα νοσοκομείο της Αθήνας, ώστε να της παρέχουν άμεση φροντίδα, ενώ παράλληλα ξεκίνησαν οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του δράστη.

Αρχικά, οι έρευνες της Αστυνομίας εξέταζαν το περιστατικό ως ατύχημα. Παρ’ όλα αυτά, λίγο καιρό αργότερα, ο ιατροδικαστής Νίκος Καλογριάς, ανακοίνωσε ότι βρέθηκαν ίχνη σπέρματος στο σώμα της κοπέλας, με αποτέλεσμα οι αρχές να επανεκκινήσουν τις έρευνες.

Το θύμα της υπόθεσης ήταν η Μυρτώ Παπαδομιχελάκη, η οποία ήταν 15 ετών. Θύτης ο Πακιστανός   Αχμέτ Βακάς.

Μη ξεχνάμε επίσης ότι μερικές δεκάδες αναρχοσυριζαίων συγκεντρώθηκαν τότε στα δικαστήρια της Σύρου και διαδήλωσαν υπέρ του κτήνους από το Πακιστάν που βίασε και αποπειράθηκε να δολοφονήσει την ανήλικη Μυρτώ. Σκοπός της συγκέντρωσης των ανθελλήνων ήταν να μην αποδοκιμαστεί από Έλληνες πολίτες ο εγκληματίας.

Επίσης καλό είναι να μην ξεχνάμε την υπερασπιστική γραμμή.

Η κ. Αλεξάνδρα Δήμου, αν και δεν πήρε ευρώ για την νομική της υποστήριξη στον Πακιστανό δoλoφovο της Πάρου (την αποποιήθηκε εξ αρχής για να μη πούν οι συνάδελφοί της στη Σύρο – που απαξάπαντες αρνήθηκαν να υποστηρίξουν το Πακιστανικό τέρας – ότι το κάνει για το κέρδος) θεωρείται ως μεγαλοδικηγόρος της Μυκόνου, έχει αναλάβει μεγάλες υποθέσεις για λογαριασμό μεγαλοεπιχειρηματιών και δή Αμερικάνων και έχει άριστες σχέσεις με την Αμερικανική πρεσβεία.

Η κ. Δήμου ζήτησε επιείκεια από το Δικαστήριο, διότι ο Βακάς μεγάλωσε στα βουνά του Πακιστάν όπου οι άνθρωποι είναι σκληροί και δεν έχουν σε μεγάλη υπόληψη τις γυναίκες, τις οποίες θεωρούν αναλώσιμες!..(πηγη εδώ  )

Την ίδια ώρα που το θύμα του, η ανήλικη Ελληνίδα, βρίσκεται ακόμα σε τραγική κατάσταση και δεν έχει καμία επικοινωνία με το περιβάλλον.

Ο Σύριζα είχε από την πρώτη στιγμή καθοδηγήσει και επιδοκιμάσει τέτοιες άθλιες ενέργειες όπως η σημερινή. Όλοι θυμόμαστε τις δηλώσεις του βουλευτή του Δρίτσα, που είχε επιτεθεί με πρωτοφανή σφοδρότητα κατά των πολιτών που αποδοκίμασαν τον πακιστανό στο λιμάνι του Πειραιά. (ΠΗΓΉ: ΕΔΩ)

 Άλλωστε ο ίδιος είχε δηλώσει επίσης ότι «κανείς δεν έχει τρομοκρατηθεί από τη “17 Νοέμβρη”».