6 αλήθειες που ανατρέπουν το κυβερνητικό αφήγημα περί κακών ανεμβολίαστων και σωτήρος-εμβολίου

118

Γράφει η Θεοδοσία Δάκογλου

 «Το εμβόλιο της Pfizer-BioNTech COVID-19 πιθανόν να μην προστατεύει όλους τους αποδέκτες του» αναφέρει κάτω από τον τίτλο «Περιορισμός αποτελεσματικότητας» το Πληροφοριακό Έντυπο της φαρμακευτικής εταιρείας, που δίδεται πριν τον εμβολιασμό, στις ΗΠΑ. Διαβάστε το στη σελίδα του FDA, http://www.fda.gov/media/144413/download Το ακούσατε ποτέ αυτό τόσο ξεκάθαρα από ελληνικά ΜΜΕ;

Θεοδοσία Δάκογλου

Οι 6 μπανανόφλουδες που ανατρέπουν το κυβερνητικό αφήγημα

  1. Ο πλήρως εμβολιασμένος κατά του SARS-CoV-2 αναπτύσσει από λίγα έως αρκετά έως πολλά αντισώματα περίπου 20 μέρες μετά τον δεύτερο εμβολιασμό του. Ταυτόχρονα αναπτύσσει και μια ποσότητα Τ-λεμφοκυττάρων που ενδυναμώνουν την ανοσία. Δεν αναπτύσσουν όλοι οι άνθρωποι την ίδια ανοσοποιητική ισχύ. Για να βρεις το επίπεδο ανοσίας σου χρειάζονται εξειδικευμένες εξετάσεις αίματος το κόστος των οποίων είναι απαγορευτικό για το κρατικό σύστημα υγείας. Συνεπώς, ο εμβολιασμένος δεν γνωρίζει την ισχύ της ανοσίας του και πορεύεται πιστεύοντας ότι ανήκει σ’ έναν μέσο όρο. Όμως, άλλο Κίτσος κι άλλο Μήτσος …
  2. Το επίπεδο ανοσίας του εμβολιασμένου δεν διαρκεί επ’ άπειρον. Τα εμβόλια για κορωνοϊούς δεν είναι από εκείνα που κάνεις μια φορά στη ζωή σου. Πόσο χρόνο θα ισχύει η ανοσία του; Κανείς δεν γνωρίζει πραγματικά αφού τώρα όλα αυτά εξελίσσονται για πρώτη φορά. Διάφορες μελέτες εκτίμησαν χρονική διάρκεια ανοσίας από 3 έως 9 μήνες. Οι κατασκευάστριες φαρμακευτικές προβάλουν τώρα την άποψη της 6μηνης ανοσίας και αιτήθηκαν επιτυχώς αδειοδότησης για τρίτη δόση. Τώρα αιτούνται και για τέταρτη από τους μεγάλους ελεγκτικούς οργανισμούς ΗΠΑ και Ευρώπης. Υπολογίστε, λοιπόν, πότε λάβατε το μπόλι σας. Ο Άδωνις, αν θυμάμαι καλά, το πήρε τον Γενάρη ’21, σήμερα είναι τέλος Ιουλίου, ήτοι 6 μήνες πριν …
  3. Σε περιβάλλον αυξημένου ιικού φορτίου οι πιθανότητες να κολλήσει ένας εμβολιασμένος αυξάνονται. Κάθε συνωστισμός ευνοεί τέτοιο περιβάλλον. Και δεν χρειάζεται η παρουσία ανεμβολίαστου για να συμβεί αυτό. Οι εμβολιασμένοι τα καταφέρνουνε και μόνοι τους. Μερικοί εμβολιασμένοι, ασυμπτωματικοί φορείς στο ίδιο μπαρ και ο ιός θα κάνει πάρτυ.
  4. «Μα, οι εμβολιασμένοι κολλάνε δυσκολότερα από τους ανεμβολίαστους». Δυστυχώς, αυτό δεν ισχύει στην περίπτωση των μεταλλάξεων. Οι κορωνοϊοί μεταλλάσσονται για να επιζήσουν. Θεωρούμε ότι κάθε νέα μετάλλαξη είναι μεταδοτικότερη των προηγούμενων αλλά μας αρρωσταίνει όλο και λιγότερο. Αυτό οδηγεί σταδιακά στην εξασθένιση του ιού και στην υποχώρηση της πανδημίας. Όμως, δεν είμαστε σίγουροι ότι ο SARS-CoV-2 θα συμπεριφερθεί έτσι. Προς το παρόν η μετάλλαξη Δέλτα (Ινδική) έχει αυτά τα χαρακτηριστικά γι’ αυτό και έχουν ανοίξει κοινωνίες και οικονομίες όπως η αγγλική. Και στην Ελλάδα η μετάλλαξη Δέλτα τείνει να κυριαρχήσει, γι’ αυτό αυξάνονται πολύ τα κρούσματα έχουν, όμως, μειωθεί οι θάνατοι. Δέλτα δεν κολλάνε μόνον οι ανεμβολίαστοι, κολλάνε και οι εμβολιασμένοι. Τα υπάρχοντα εμβόλια δεν την καλύπτουν απολύτως.
  5. Τώρα το πολύ στενάχωρο. Υπάρχει ένα φαινόμενο, γνωστό στους επιστήμονες, το οποίο έχει παρατηρηθεί προηγούμενα χρόνια με τη χρήση άλλων εμβολίων. Είναι το Antibody-dependent enhancement (ADE). Κατά τον εμβολιασμό μαζί με τα καλά αντισώματα αναπτύσσονται και κάποια κακά αντισώματα. Σε περίπτωση που ο εμβολιασμένος κολλήσει τον ιό, και είπαμε ότι αυτό είναι δυνατόν, τα κακά αντισώματα ανοίγουν την κερκόπορτα στον ιό και τον εισάγουν σε τέτοιο περιβάλλον όπου αυτός μπορεί να πολλαπλασιαστεί και να κυριαρχήσει οδηγώντας τον οργανισμό σε βαριά νόσηση. Τον Δεκέμβριο 2020 οι φαρμακευτικές ανακοίνωσαν ότι το φαινόμενο ADE δεν εκδηλώθηκε στους ανθρώπους κατά την πειραματική φάση των εμβολίων mRNA κι έτσι προχώρησαν προς την αδειοδότηση. Τον Μάιο 2021, όμως, το ιαπωνικό πανεπιστήμιο της Οσάκα μαζί με 17 άλλους εταίρους από Ιαπωνία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κλπ ανακοίνωσε την ύπαρξη του φαινομένου ADE σε πλήρως εμβολιασμένους ασθενείς με κορωνοϊό. Αυτή η μελέτη πήρε σειρά δημοσίευσης στο επιστημονικό περιοδικό CELL. Ο προϊστάμενος της μελέτης εμφανίστηκε στην ιαπωνική τηλεόραση λέγοντας ότι πρέπει να σχεδιαστούν νέα εμβόλια που να παράγουν εξουδετερωτικά αντισώματα και να μειώνουν τα αντισώματα από ADE, που αυξάνουν τη μόλυνση. Το φαινόμενο ADE μπορεί να ευθύνεται και για τη δημιουργία νέων μεταλλάξεων κορωνοϊού. Πληροφορίες για το ADE και τις επιπτώσεις του θα βρείτε στο blog του Καθηγητή Δρ. Γιώργου Ζουγανέλη Zcode-Gr.blogspot.com από τον Μάιο έως σήμερα. Επίσης στο κανάλι https://www.youtube.com/c/ZcodeGr/videos Είναι εξαιρετική πηγή πληροφόρησης και αφετηρίας για περαιτέρω έρευνα. Ο Καθηγητής Δρ. Γιώργος Ζουγανέλης είναι διεπιστήμων και οι γνώσεις του προπορεύονται κατά έναν αιώνα από εκείνες των μελών επιτροπών, που βουίζουν στα εγχώρια κανάλια. Και βέβαια δεν ανήκει στους προπαγανδιστές των εμβολίων ούτε στους κατόχους μετοχών της Pfizer.

Δυστυχώς, το φαινόμενο ADE καταρρίπτει την πεποίθηση ότι οι εμβολιασμένοι νοσούν ελαφρύτερα. Αντιθέτως εξηγεί περιπτώσεις όπου εμβολιασμένοι νοσούν βαρύτερα από ανεμβολίαστους.

  1. Να επαναλάβω κάτι γνωστό, που όμως αποσιωπάται μήπως και λησμονηθεί και φύγει από την αντίληψή μας. Τα εμβόλια αυτά δεν έχουν εγκριθεί κανονικά από τους μεγάλους κρατικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς. Έχουν πάρει άδεια χρήσης της κατηγορίας «έγκριση υπό όρους». Αυτό σημαίνει ότι αναμένονται περισσότερες αποδείξεις σχετικά με το φαρμακευτικό προϊόν. Το Πληροφοριακό Έντυπο που δίδεται στους υποψήφιους προς εμβολιασμό στις ΗΠΑ ανανεώνει κατά διαστήματα τις πληροφορίες του. Προ μηνός συμπεριέλαβε τις πιθανότητες μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας στις πιθανές παρενέργειες του εμβολιασμού μετά από έναν σταθερά αυξανόμενο αριθμό περιστατικών κυρίως από τότε που επεκτάθηκε η υπό όρους έγκριση χρήσης του εμβολίου στις εφηβικές ηλικίες.

Οι έφηβοι εμβολιασμένοι έχουν περισσότερες πιθανότητες απ’ ότι οι ενήλικες να εμφανίσουν μυοκαρδίτιδες και περικαρδίτιδες ως παρενέργειες του εμβολίου.

Στην Ελλάδα αντιμετωπίζουμε δυο μέτωπα επιπλέον του ιού. Τη μονόδρομη πορεία του κυβερνητικού σχεδίου εμβολιασμών που δεν συνοδεύεται από άλλες προληπτικές δράσεις προστασίας της υγείας (ΜΜΜ, συγκεντρώσεις εν μέσω καραντίνας, αιτήματα ιατρών άνευ ανταπόκρισης, γραφειοκρατικές καθυστερήσεις σε έγκριση μελετών θεραπείας κλπ) και τη μονόπλευρη πληροφόρηση και παραπληροφόρηση των πληρωμένων από την κυβέρνηση ΜΜΕ.

Ένας ελεεινός λασποπόλεμος εναντίον ανεμβολίαστων σκίζει την κοινωνία στα δυο υποδαυλίζοντας μίσος. Η ιερώνυμος Εκκλησία συμμετέχει επισήμως σε τούτο το χάλι. Μητροπολίτης έφτασε να χαρακτηρίσει αμαρτωλούς τους αρνητές αυτών των επικίνδυνων εμβολίων. Αλλά κάθε δράση προκαλεί αντίδραση …

Γνωστός δικηγόρος Αθηνών κατέθεσε μήνυση 4000 σελίδων κατηγορώντας πρωθυπουργό, υπουργικό συμβούλιο, δημοσιογράφους, μέλη επιτροπών κλπ κλπ για σύσταση εγκληματικής συμμορίας με δράση σε εξέλιξη! Δεν θέλω σήμερα να επεκταθώ στα συγκρουσιακά, που αποτελούν μεγάλο κεφάλαιο.

Ας δούμε μερικά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε μόνοι μας

διότι ο ιός είναι ακόμα παρών κι αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε στιγμή!

Οι εμβολιασμένοι χρειάζεται να εγκαταλείψουν την πεποίθησή τους ότι είναι άτρωτοι όσο κι αν αυτό τους επαναλαμβάνουν τα ΜΜΕ. Πρέπει να συνεχίσουν να τηρούν τα βασικά μέτρα προστασίας. Συνωστισμός έστω και μεταξύ πλήρως εμβολιασμένων ισοδυναμεί με συντήρηση της πανδημίας.

Οι ανεμβολίαστοι πρέπει να προσέχουν διπλά επειδή ακριβώς οι εμβολιασμένοι έχουν πάψει να προσέχουν. Ο ιός είναι παρών ακόμη και σε αντιεμβολιαστικά συλλαλητήρια. Είναι απαράδεκτο να συναγελάζεσαι χωρίς μάσκα!

Μάσκες, αποστάσεις, συχνό πλύσιμο, εμβολιασμοί κατόπιν εξετάσεων σε συγκεκριμένες ευάλωτες ομάδες όπως είναι οι ηλικιωμένοι σε οίκους ευγηρίας, διαγνωστικά τεστ, εξαερισμοί χώρων και ξανά όλα αυτά από την αρχή. Ο ιός είναι παρών. Αλλά και τα αποτελεσματικά φάρμακα δεν είναι μακριά.

Μία χρήσιμη πληροφορία

Υπάρχει μια τεχνολογία η οποία έχει αγνοηθεί κραυγαλέα μολονότι θα αποτελούσε άλλη μια ασπίδα κατά του ιού και μολονότι η παραγωγή της γίνεται στην Ελλάδα. Η υπεριώδης ακτινοβολία χρησιμοποιείται από παλιά στην αποστείρωση, όμως, ήταν επιβλαβής για τον άνθρωπο. Όχι πια! Έχει πλέον αποδειχτεί ότι σε ένα τμήμα του υπεριώδους φάσματος η ακτινοβολία αυτή δεν είναι επιβλαβής για τον άνθρωπο ενώ απενεργοποιεί τον κορωνοϊό και άλλους ιούς και μύκητες. Είναι η Violet Ultra Germicidal Iadiatiorrn και εκπέμπεται από σταθερά εγκατεστημένα μηχανήματα ή από ρομποτικά αυτοκινούμενα που αποστειρώνουν κλειστούς χώρους. Πρωτοδιάβασα γι’ αυτήν από τον Καθηγητή Δρ. Γιώργο Ζουγανέλη και βρήκα εργοστάσιο στη Θεσσαλονίκη που παράγει τέτοια μηχανήματα. Δείτε κι εσείς: http://www.techlumen.gr Ακούσατε ποτέ κάποιο μέλος επιτροπής συμβούλων ή δημοσιογράφο να αναφέρεται σ’ αυτά; Μα δεν προωθούν εμβόλια αυτά, οπότε …

Ο σεφ Λευτέρης Λαζάρου, πρόεδρος συλλόγου επαγγελματιών της εστίασης έχει αναφερθεί επανειλημμένα στην ανάγκη χρηματικής διευκόλυνσης προς τους επαγγελματίες της εστίασης για την τοποθέτηση αυτής της τεχνολογίας σε κλειστούς χώρους. Αλλά η κυβέρνηση έχει άλλες προτεραιότητες, πχ 30.000.000 ευρώ στα ΜΜΕ για την ενίσχυση του αφηγήματος.