Τι σχέση έχει ο Λένιν με τον COVID -19

293

Όταν ο μεγάλος αναθεωρητής του Μαρξισμού, σύντροφος Λένιν, αντικατέστησε τον όρο Εργάτης με τον όρο Εργαζόμενος, επέτρεψε στους Κομμουνιστές να ξεφύγουν από την φθίνουσα λαϊκή δεξαμενή των Βιομηχανικών εργατών και να αλιεύουν “νομιμοποίηση” ακόμη και στους υπαλλήλους, τους μικροαγρότες, τους μικροεπαγγελματίες, τους πνευματικούς ταγούς, ακόμα και στους ασφαλιστικούς πράκτορες ή τους ανεξάρτητους συνεργάτες χρηματιστηριακών εταιρειών. Με τον τρόπο αυτό, οι κομμουνιστές πολλαπλασίασαν τους “εν δυνάμει υπακούοντες” στη Μαρξιστική νομοτέλεια.

Όταν οι επικοινωνιακοί καθοδηγητές της προβολής του ιού SARS-COV-2 που προκαλεί την (μη θανατηφόρο) ασθένεια COVID -19 θέλησαν να την μετατρέψουν σε πολιορκητικό κριό κατάλυσης Δικαιωμάτων, Γεωστρατηγικών Ισορροπιών και ανάδειξης νέων Κοινωνικών μοντέλων και Οικονομικών Ηγεσιών,  έκαναν κάτι ανάλογο. Μετέτρεψαν «το νεκρός με COVID -19» σε «νεκρός από COVID -19». Έτσι, κάθε διαγνωσμένος ως φορέας SARS-COV-2, την ώρα του θανάτου του, εμφανίζεται ως νεκρός λόγω του ιούν ανεξαρτήτως των πραγματικών αιτίων.

Με τον τρόπο αυτό οι συνομωσιολόγοι της παγκοσμιοποίησης, πολλαπλασίασαν την φονική προσωπικότητα του ιού, ο οποίος κατά κοινή επιστημονική παραδοχή διαθέτει μεν πολύ ισχυρή μεταδοτικότητας αλλά (ο ίδιος) είναι σχεδόν αμελητέα θανατηφόρος.

Στο ερώτημα «γιατί να κάνουν κάτι τέτοιο» αφήνω την απάντηση σε σας. Είναι εύκολη. Αρκεί να διαθέτετε απλή λογική και σωστή -πληροφόρηση.

Π.Ι.Δ.