Ο Δικηγόρος του Ναυπλίου που θέλει να γίνει Δήμαρχος… και δύο ακόμη σχόλια που αφορούν την Αργολίδα!

317

Σχολιάζει ο αλεξίσφαιρος

Ο φίλος μου ο υποψήφιος

Το πιθανότερο είναι να μην γνωρίζετε ότι ένας δικηγόρος του Ναυπλίου, με βαρύ όνομα, δηλώνει υποψήφιος Δήμαρχος. Είναι υπερβολικά σεμνός όμως και γι’ αυτό δεν δημοσιοποιεί τα Δελτία Τύπου που συντάσσει. Εκτός και αν δεν το κάνει από σεμνότητα και νομίζει –λόγω Καισαρικού συνδρόμου- ότι η ανάγνωση του προσωπικού του face book πρέπει να είναι η πρώτη φροντίδα των Ναυπλιέων κάθε πρωί και η τελευταία κάθε βράδυ.

Μην τον ξεχάσετε ανήμερα της Αναστάσεως

Χάθηκαν περιουσίες λόγω πλημμυρικών φαινομένων, επειδή δεν είχε καθαρίσει τα ρέματα ως όφειλε. Βλέπετε ήταν αντινομάρχης, υπεύθυνος εκ του νόμου για την δουλειά αυτή αλλά, το μυαλό του το είχε αλλού.

Καταστράφηκαν επαγγελματίες γιατί τον πίστεψαν και έδωσαν υπηρεσίες και υλικά που όμως δεν τα πληρώθηκαν ποτέ. Βλέπετε, τους είχε αποκρύψει ότι δεν είχε νομιμοποίηση δαπανών για φανφαρόνικο πρόγραμμα όπου δαπανήθηκαν δεκάδες χιλιάδες ευρώ.  

Να δείτε που στην γιορτή του θα δεχτεί πολλές ευχές και κατάρες. Ευχές από τους πολιτικούς του αντιπάλους γιατί, ακόμα και τώρα, με όσα κάνει ή παραλείπει απλώνει βούτυρο στο ψωμί τους και κατάρες από τους τέως συνεργάτες του που τους οδήγησε σε ζημιές και απομόνωση από τους Δημότες.

Το ξεκίνησε ο Σκούφης και το προχωρά ο Διολίτσης

Ίσως να μην το γνωρίζετε αλλά εγώ το έμαθα “εξ εγκύρου πηγής”. Η ΔΕΥΑΑΡΜ, ήταν η πρώτη Δημοτική Επιχείρηση που μετρούσε, από το Φθινόπωρο του 2020 το φορτίο των αστικών λημμάτων του Δήμου Άργους Μυκηνών ανιχνεύοντας την ύπαρξη του ιού SARSCOV-2 πριν πέσουν στον Βιολογικό. Μετά, ξεκίνησε η Περιφέρεια και ακολούθησε ο Δήμος Ναυπλιέων. Να πω ακόμη ότι, μέχρι και τον Φεβρουάριο, το φορτίο ήταν περίπου μηδενικό. Τώρα….

(αναδημοσίευση από την εβδομαδιαία free press εφημερίδα ΣΗΜΕΡΑ)