Άρον-άρον Σταύρωσον…τους έχοντες κριτική σκέψη και αντίθετη άποψη

204
ΘΩΜΑΣ ΚΟΦΙΝΗΣ

Από το fb του Thomas Kofinis          

#Εστάυρωσον_τον_Ναζωραίο !Η καννιβαλιστική διάθεση αντίκρουσης της “αιρετικής” άποψης !

Ανοίξανε τα σχολεία με την διαδικασία των self test για όλους υποχρεωτικά (σύμφωνα με την Κ.Υ.Α.) .Ο έλεγχος για την θετικότητα-αρνητικότητα στο εν λόγω test έχει ανατεθεί στους γονείς , οι οποίοι πιστοποιούν κατά δήλωση τους το 《αποτέλεσμα》 ! Ο κάθε μαθητής , παραδίδει το έντυπο γνωστοποίησης του αποτελέσματος του test στην σχολική “πειθαρχική επιτροπή” ώστε να του κάνουν αποδεκτή την είσοδο του στο “δημόσιο” σχολείο ! Οι εκπαιδευτικοί σε υπηρεσία ιδιωτικής security ταξινομούν τις γνωστοποιήσεις και “μετρούν” τους αντιδραστικούς γονείς , καθώς και τους “πειθαρχημένους” .Οι “πειθαρχημένοι” γονείς έχοντας την αμέριστη υποστήριξη δεκάδων κυβερνητικών λοιμοξιολόγων -εκαντοντάδων δημοσιογράφων, χιλιάδων χρημματοδοτούμενων sites,- blogs , ενισχύουν την ρητορική τους απέναντι στους “αιρετικούς αντιφρονούντες” και φτάνουν σε σημείο να προκρίνουν μια πιο σκληρή μεταχείριση για τους “ασυμβίβαστους μαθητές” προκειμένου να υπάρξει η πολυπόθητη διασφάλιση της δημόσιας υγείας !

Και είναι διατεθειμένοι να ισοπεδώσουν οποιονδήποτε “τολμά” να διαφωνεί , “τολμά” να σκέπτεται , “τολμά” να εκφράζεται έξω από την δική τους μικρόννοη λογική , τολμά να ερευνά και να διαθέτει κριτική σκέψη !

 Είναι έτοιμοι να στήσουν λαικά δικαστήρια και ως άλλοι φαρισαίοι να λιθοβολούν ως “υγειονομικά “αναμάρτητοι ” τους “καταραμένους- πλανημένους αμαρτωλούς “που αρνούνται να αποδεχθούν αναντίρρητα το 《θεϊκό σχέδιο》που οι κυβερνητικοί λοιμωξιολόγοι εξυπηρετούν και έχουν ως νέοι Ιερεμίες ΠΡΟΦΗΤΕΥΣΕΙ για το μάννα εξ ουρανού(εξ φαρμακευτικών ) χιλιοποθούμενο μέσο σωτηρίας ; !

Αρνούνται βεβαίως να διερευνήσουν την πιθανότητα οι ίδιοι να έχουν πέσει θύματα μίας κυοφορούμενης γιγαντιαίας μπίζνας φαρμακευτικών και έχουν αυτοχρισθεί εθελούσια προστάτες και υπερασπιστές των !

Αρνούνται να μελετήσουν τα συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα τους ώστε να είναι σε θέση να τα υπερασπισθούν σθεναρά !

Αρνούνται να αντιληφθούν την σπουδαιότητα και αναγκαιότητα ύπαρξης των διεθνών συμβάσεων για τα ανθρώπινα δικαιώματα και τις ελευθερίες επιλογής που αυτές ορίζουν !

Αρνούνται να διαλογισθούν την mediaκή προσπάθεια συγκάλυψης και αποσιώπησης κάθε ελεύθερης επιστημονικής άποψης !

Η αναγνώριση και η κατάταξη τους στην πλειοψηφική κατηγορία των υπεύθυνων “δημοκρατικών πολιτών ” , τους πιστώνεται ως παράσημο στον “πόλεμο της πανδημίας” , παράσημο που επιδεικνύουν με κάθε μέσο και τρόπο ώστε να διαφαίνεται προς πάσα κατεύθυνση το πιστοποιητικό υγειονομικών φρονημάτων που έχουν εγχαράξει, και τους εντάσσει στην “κάστα των υγειονομικά εκλεκτών & κοινωνικά αποδεκτών ” !

Ως άλλοι μονομάχοι χαιρετίζουν το αυτοκρατορικό υγειονομικό επιτελείο που ως υποψήφιοι μελλοθάνατοι έλαβαν την χάρη της “σωτηρίας” και αντιπαλεύουν με μένος στην αρένα του σχολικού Κολοσσαίου τους αντιδρώντες γονείς ως εν δυνάμει λεπρούς , ευθύς αποβιβασθέντες από την νήσο Σπιναλόγκα .

 Η πλήρη συμμόρφωση προς τις υγειονομικές επιταγές δεν εναπόκειται στην στοιχειοθέτηση και πλήρη απόδειξη της αναπτυσσόμενης θεωρίας ,δεν χρειάζεται να συνοδεύεται από μελέτες – στοιχεία- έρευνα αλλά αποτελεί για αυτούς υποχρέωση και καθήκον που προϊδεάζει σε δογματική “θεάρεστη πράξη” !

Το επόμενο στάδιο είναι η επανάληψη της ιστορικής απαίτησης του δογματισμένου όχλου …..ΕΣΤΑΥΡΩΣΟΝ ΤΟΝ ΝΑΖΩΡΑΙΟ ! !Ότι δεν το καταλαβαίνουμε , το καταδικάζουμε συλλήβδην .Η αλήθεια ευτυχώς , δεν δύναται να κρυφθεί για πολύ καιρό , δεν αποκρύπτεται , δεν ποδηγετείτε !

Οι κακεντρεχείς ας θυμούνται …..το νόμισμα πάντα έχει δύο όψεις και αυτοί επιλεκτικά εστιάζουν μόνο στην μία …..ας αναμένουν πριν εκτεθούν ολοκληρωτικά, να διαφανεί και η άλλη .