Τάξις και Ηθική.  Aναρχικοί  ζητούν να εφαρμοστούν οι νόμοι.

243
ΧΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Γράφει ο Χάρης Βασιλείου Μιχαλακόπουλος….

Τελικά οι παρενέργειες του εγκλεισμού υπάρχουν και φαίνονται μέρα με την ημέρα. Αναρχική κοινότητα στο Πειραιά ζητά να εφαρμοστούν οι νόμοι και να γίνει lockdown στην Εκκλησία. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά.

Φυσικά στην ανακοίνωσή τους (που δεν την επισυνάπτω, όπως και δεν αναφέρω το όνομά τους- δεν θα τους κάνω διάσημους εγώ) «τρέμουν» δήθεν για το κοινωνικό σύνολο και τις επιπτώσεις του cov-19 και αναφέρουν ως παράδειγμα την ιχνηλάτιση κρουσμάτων στη Θεσσαλονίκη, μετά τη Θεία Λειτουργία και λιτανεία του Αγίου Δημητρίου. Φυσικά δεν αναφέρουν πουθενά τα σαρδελομάζωματά τους σε Κερατσίνι, Εφετείο Αθηνών και άλλες μαζώξεις. Εκεί η αναρχική-επιστημονική ομάδα σοφών, η οποία συνεδρίασε προφανώς συνωστισμένη σε κάποιο ουζερί, έκρινε ότι δεν κολλάει ο cov-19. Άσχετα εάν οι ίδιοι αγνοούν εσκεμμένα ότι μετά από Κερατσίνι και Εφετείο έγινε η μεγάλη έκρηξη κρουσμάτων στην Αθήνα. Φυσικά ποτέ δεν έχουν ποτέ ασχοληθεί ή ανησυχήσει για τους λαθρομετανάστες που κυκλοφορούν στα αστικά κέντρα και αλλού, στοιβαγμένοι-χωρίς να τηρούν υγειονομικά πρωτόκολλα και μεταφέρουν όλες τις αρρώστειες. Ακόμα και αρρώστειες που είχαν εξαφανισθεί από το Δυτικό κόσμο και φυσικά όλους τους ιούς, άρα και τον ιό της εποχής μας τον cov-19.  Η κοινωνική τους «ευαισθησία» είναι ανύπαρκτη όταν αφορά Έλληνες.

Εδώ κολλάει ένα δικό τους σύνθημα που έχει γραφτεί σε τοίχο Εκκλησίας των Αθηνών και δείχνει όλο το μέγεθος της θολούρας που έχουν στο κεφάλι και καταρρίπτει οποιοδήποτε μύθο ότι έχουν κάποιο ιδεολογικό υπόβαθρο σκέψης και πράξεων.

Διαβάστε και κλάψτε από τα γέλια:

«Αλληλεγγύη  στους Μουσουλμάνους αδελφούς μας».

«Τρέμω» τώρα με την ιδέα τι παρενέργειες μπορεί να έχει στη «κοινότητά» τους, το εμβόλιο που έφερε ο κυρ. Μητσοτάκης, εφόσον τα lockdown τους έκανε να ζητούν πιστή εφαρμογή των νόμων. Είμαι σίγουρος πλέον ότι θα βάλουν και “μέσον” να μπουν από τους πρώτους στη σειρά εμβολιασμών, εφόσον είναι πασίγνωστο, ότι οι περισσότεροι είναι γόνοι εύπορων και “ευυπόληπτων” οικογενειών και πολιτικών. Κάτι που δείχνει για μια ακόμα φορά πόσο άσχετοι είναι να κρίνουν τη κοινωνία και τα προβλήματά της, αφού αυτοί τα έχουν λυμένα και απλά οι “αγώνες” τους γίνονται για να περνά η ώρα και να ξεφεύγουν από τα Βόρεια Προάστεια και την ανία της ζωής τους.

Οι πραγματικοί λαϊκοί και κοινωνικοί αγωνιστές βρίσκονται μόνο στις τάξεις πολιτικών σχηματισμών που πιστεύουν σε δομές της κοινωνίας και υπερασπίζονται το Έθνος και τον Ελληνισμό.