Το καράβι πάει ολοταχώς για φουντάρισμα…

285
ΧΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Του Χάρη Βασιλείου Μιχαλακόπουλου….

Επετειακό-παραβολικό (για χθες 4 Δεκεμβρίου), προς τιμήν αυτών που κράτησαν την Αθήνα και την Ελλάδα Ελληνική και τώρα δεν έχει ως επίσημη γλώσσα τα Βουλγάρικα (ασχέτως εάν η μισή Αφρική και Ασία έχουν καταλάβει πλέον το κέντρο και άλλες περιοχές). Αθάνατοι ήρωες της μάχης του  Συντάγματος Μακρυγιάννη ….

Βλέποντας καθημερινά τα δημοσιευμένα κρούσματα του cov-19 να αυξάνονται (σύμφωνα με το τι λένε αυτοί) σκέφτομαι….

Οι ίδιοι που τα λένε αυτά, για λόγους αυτό-επιβεβαίωσης ή τρομοκρατίας ή πλάγιας επιβολής στέρησης δικαιωμάτων και ελευθεριών, έχουν πράγματι σκεφτεί τι λένε ή απλά ποντάρουν στη μνήμη σαλιγκαριού ενός ταλαιπωρημένου και ξεζουμισμένου λαού;

Θέλω να πιστεύω ότι εγώ και πολλοί ακόμα, δεν έχουν τέτοια μνήμη. Επίσης επειδή πάνω από όλα έχω ιδανικά το Έθνος και τη Πατρίδα, δεν έχω και κομματικές αλυσίδες σε σκέψη και έκφραση. Άρα συλλογιέμαι ελεύθερα…

Ας δούμε μαζί, μερικές από τις «μπαρούφες» που καθημερινά μας λένε στα χρυσά δελτία ειδήσεων, οι χρυσοπληρωμένοι τηλεπαρουσιαστές και «ειδικοί». Τα ίδια φυσικά αναπαραγάγουν και σε χαμηλότερο επίπεδο άλλοι «ειδικοί»-τηλεπερσόνες και κονδυλοφόροι, αντί πινακίου φακής ή προσμονής πινακίου φακής και εύνοιας από τον πρόσκαιρο «αφέντη τους» (χθες ΣΥΡΙΖΑ-σήμερα ΝΝΔ και αύριο ότι κάτσει-αρκεί να έχουν αφέντη να προσκυνούν και να γλύφουν).   

Η Πατρίδα μας πέρασε πρόσφατα, από μια λαίλαπα της «πρώτης φοράς αριστερά». Ψηφίστηκε από τον κόσμο με τη λέξη «ελπίδα», μετά από δύσκολα μνημονιακά χρόνια, και τελικά βγήκε μάπα το καρπούζι.

Αντί για «ελπίδα» στην εξουσία ανέβηκαν Σταλινικοί μαθητευόμενοι μάγοι… Ένα μείγμα Άθεων- Απάτριδων – Ανθέλληνων – Εμμονικών κατσιαπλάδων του Συμμοριτοπόλεμου. Έβγαλαν όλα τους τα κόμπλεξ και πολύ σύντομα πούλησαν και ένα κομμάτι της χώρας, για να «δικαιώσουν» τους παππούδες τους, που έφαγαν τα μούτρα τους και δεν μπόρεσαν στο παρελθόν να πουλήσουν την Ελλάδα στη μαμά-Ρωσία ή στη Βουλγαρία ή σε οποιαδήποτε Σλάβο.

Όσο αυτοί οι αριστεροί-μάγοι «πειραματιζόντουσαν» σε οικονομία-κοινωνία-με ανάδειξη όλων των «μειονοτήτων» και χαίδεμα όλων των περιθωριακών, ο λαός απλά μειδίαζε ή αντιδρούσε χαλαρά. Οι «νοικοκυραίοι» που τους ψήφισαν έβλεπαν ότι τους είχε κοροιδέψει μια «παρέα» και τους υφάρπαξε το ψήφο, στην ανάγκη που είχε προκύψει να τιμωρηθούν στη κάλπη τα κόμματα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και παραφυάδες, που επί 40 χρόνια εναλλάσσονταν στην εξουσία. Μόλις όμως οι κλόουν που κυβερνούσαν ακούμπησαν Θρησκεία και Εθνικά Θέματα, ο ίδιος λαός τους έστειλε πίσω στο πυρ το εξώτερο…

Η ίδια αυτή η κοινωνία λοιπόν, πριν 16 μήνες ψήφισε το «μη χειρών βέλτιστο».

Το 2019 λοιπόν, ανέλαβε την εξουσία μια Κυβέρνηση, με αρχηγό έναν που δήλωνε φιλελεύθερος και μια αυλή με συνονθυλεύματα αριστερούς-κεντρώους κλπ, που αμέσως έτρεξε να δηλώσει ότι θα πολεμήσει τον νατιβισμό και θα σεβαστεί τη πατσαβούρα που λέγεται «Συνθήκη των Πρεσπών».

Εν τω μεταξύ, τα θαλάσσια σύνορα ήταν και είναι «χωνί», ο εποικισμός της Χώρας συνεχίζεται κανονικά, τα Τούρκικα καράβια κόβουν βόλτες στο Αιγαίο (ο τέως Πρωθυπουργεύων δεν ήξερε καν ότι η θάλασσα έχει σύνορα) και αυτοί (με το παλιό και σίγουρο κόλπο-deal των χρυσοπληρώμενων ΜΜΕ) σου μιλάνε μόνο για  cov-19 και παράλληλα υπογείως διαλύουν το Σύνταγμα (ότι έχει απομείνει) και μαζί τις ατομικές ελευθερίες και δικαιώματα….

Αλλάξαμε λοιπόν νταβαντζή. Φέραμε «κουστουμάτο» θίασο στη θέση των «φρικιών». Τώρα γιατί εγώ φέρνω στο μυαλό μου το έργο με το Χατζηχρήστο «ο κύριος Πτέραρχος», μου λέτε;

Για όσους δεν θυμούνται:  ¨πρωταγωνιστής της ταινίας είναι ο Κανέλος, ένας πορτιέρης ξενοδοχείου, του οποίου τα ρούχα μοιάζουν με αυτά του πτεράρχου που διαμένει στο ξενοδοχείο, και οι σμηνίτες τον κοροϊδεύουν για αυτό. Τα πράγματα θα έρθουν έτσι που ο Κανέλος θα αναγκαστεί για χάρη ενός φαντάρου να παραστήσει τον πτέραρχο σε έναν χωρικό…¨

 

Κανέλος= Τσίπρας χθες/ Μητσοτάκης σήμερα

Πτέραρχος= Πρωθυπουργός

Χωρικός= ο λαός που τον εξαπατούν

Κάντε μόνοι σας τις παραβολικές συγκρίσεις σε πρόσωπα και ιστορίες.

Θα κλείσω αυτές τις σκέψεις με την viral υπόθεση του cov-19, για να δείτε ότι οι σημερινοί κυβερνούν με το περιβόητο σχέδιο-πλημμύρα (όλοι μπρος-όλοι πίσω) και το παίζουν σωτήρες μας.

Είπε χθες ο καθηγητής (Δερμιτζάκης) Γενετικής στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Γενεύης  :

«Τα κρούσματα δεν πέφτουν, είμαι προβληματισμός και ανησυχώ πάρα πολύ γιατί την προηγούμενη εβδομάδα μέχρι το Σάββατο που είχαμε αρκετά τεστ είχαμε δει μια σταθερή μείωση. Την Τρίτη και την Τετάρτη είχαμε 2.200 αυτό δεν ταιριάζει, δεν εξηγείται, δεν μπαίνει σε κανένα μοντέλο»  

«Αυτό με ανησυχεί, δεν μπορώ να το εξηγήσω, δεν ξέρω αν προέκυψε κάποια μετάδοση στη μέση του lockdown, γιατί αυτό βγαίνει την περίοδο που περιμέναμε την περαιτέρω μείωση των κρουσμάτων λόγω του κλεισίματος των σχολείων. Σαν να κλείσαμε τα σχολεία και αυξήθηκαν οι μεταδόσεις, που δεν νομίζω να ισχύει αυτό. Άρα κάτι δεν πάει καλά επιδημιολογικά. Αυτή τη στιγμή, η εικόνα αυτή με ανησυχεί, διότι βλέπουμε αύξηση αντί για μείωση»

Έκαναν 2 lockdown…κατέστρεψαν την οικονομία-τουρισμό κλπ, ανοιγοκλείνοντας τα σύνορα, χωρίς να εφαρμόσουν εκτεταμένους ελέγχους κλπ (δεν είμαι ειδικός-δεν αναλύω άλλο, απλά το αποτέλεσμα απλά εκθέτει τους ειδικούς)

Έκαναν 2 lockdown…Μίλησαν για τηλεργασία και τηλεκπαίδευση… Παράλληλα ακούμε ακόμα δελτίο με μποτιλιαρίσματα στους δρόμους (με το λιανικό εμπόριο κλειστο!), internet που σέρνεται έως ανύπαρκτο, μαθητές χωρίς internet ή tablet κλπ…

Έκαναν 2 lockdown…Απαγόρεψαν συγκεντρώσεις-πορείες-συγχρωτισμό… Όμως ή μισή Αφρική και Ασία είναι πάνω στη πλατεία Βικτωρίας-στην Ομόνοια και σε άλλες περιοχές της Αθήνας και όχι μόνο. Όμως στο Κερατσίνι και αλλού κάνουν αντι-φασιστικές πορείες… Όμως στο Εφετείο-Πολυτεχνείο-Σύνταγμα-Τέμενος Βοτανικού και παράλληλα αλλού στη χώρα (π.χ Μυτιλήνη-Θεσσαλονίκη) κάνουν μαζικές συγκεντρώσεις… Προφανώς οι Χρυσοχοείδης-Κικίλιας-Χαρδαλιάς-Κεραμέως κλπ σωτήρες έχουν αναλάβει μόνο να μην γίνουν Εθνικές εορτές-Εθνικές παρελάσεις-Εορτασμοί Χριστιανικοί κλπ

Άλλωστε το γ μνημόνιο το λέει χαρακτηριστικά… Δεν το ξέρετε; Διαβάστε εδώ μερικά άρθρα: 

 Άρθρο 1: Πολυπολιτισμική Παιδεία σε όλα τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Χώρας, από 11.9.2016.
Άρθρο 2: Κατάργηση Θρησκευτικών Εορτών και Εθνικών σε όλα τα εκπαιδευτικά Ιδρύματα, από 11.9.2017.
Άρθρο 3: Κατάργηση Εκκλησιασμού μαθητών, από 11.11.2016.
Άρθρο 4: Υποχρεωτική επίσκεψη σε Συναγωγή και Ισλαμικό Τέμενος από Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού και σταδιακώς σε εκπαιδευτικές βαθμίδες Γυμνασίου και Λυκείου, από 11.11.2016.
Άρθρο 5: Εισαγωγή στην Εκπαιδευτική Βαθμίδα του Δημοτικού του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως από 11.9.2016 και παροχή δωρεάν προφυλακτικών σε όλους τους μαθητές από εκπαιδευτική βαθμίδα του Δημοτικού, από 11.10.2016.
Άρθρο 6: Κατάργηση μαθήματος Ελληνικής Ιστορίας, κατάργηση για την Ελληνική Επανάσταση, εισαγωγή μαθήματος Ευρωπαϊκής Αναγεννήσεως με κυρίαρχο ζήτημα την Γαλλική και Ιταλική Επανάσταση του Γαριβάλδη του 1843. Εφαρμογή Μεταρρυθμίσεως από 11.12.2018.
Άρθρο 7: Πρακτική εφαρμογή του μαθήματος σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως σε όλες τις Σχολικές Βαθμίδες, από 11.12.2017.
Άρθρο 8: Κατάργηση Εθνικών Εορτών και Παρελάσεων, από 16.10.2016.
Άρθρο 9: Εισαγωγή εορτών για το περιβάλλον σε όλες τις Σχολικές Βαθμίδες, από 17.10.2016.
Άρθρο 10: Κατάργηση Θεολογικών Σχολών σε Πανεπιστήμιο από 16.10.2016. Μετατροπή σε Θρησκειολογικές Σχολές του Τμήματος των Φιλοσοφικών Σχολών. Κατάργηση μαθήματος Θρησκευτικών σε όλες τις Εκπαιδευτικές Βαθμίδες, από 11.9.2016, και εισαγωγή μαθήματος Θρησκειολογίας από 12.9.2016.
Άρθρο 11: Κατάργηση πολλών Καθηγητών σε εκπαιδευτικές Βαθμίδες και εισαγωγή Διαδικτύου, από 1.1.2017.
Άρθρο 12:
12 Α
: Εισαγωγή εικόνων-slides στο μάθημα σεξουαλικής διαπαιδαγωγήσεως, από 19.9.2016.

12 Β: Εισαγωγή Ηλεκτρονικής ταυτοποιήσεως των μαθητών, από 20.9.2017.
12 Γ: Εισαγωγή Ηλεκτρονικής Μπάρας ασφαλείας σε όλα τα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα και εισαγωγή μαθητών-σπουδαστών-καθηγητών στα Σχολικά και Πανεπιστημιακά Ιδρύματα με Κάρτα Ασφαλείας.
12 Δ: Εκδρομές Σχολείων Εκπαιδευτικών και Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων σε μέρη σεξουαλικής απελευθερώσεως, από 17.9.2017.
12 Ε: Απελευθέρωση σεξουαλική των μαθητών, από 16.9.2016.

Έκαναν 2 lockdown-εγκλεισμούς και τάραξαν στα πρόστιμα και στα ψυχοφάρμακα τους Έλληνες (αυτά βγαίνουν ήδη-δείτε τις αυτοκτονίες- και θα επιδεινωθούν ταχύτατα)….

Έριξαν πακτωλό χρημάτων (δανεικά φυσικά ενόψει άλλου ένα μνημονίου) και η ύφεση πήγε 10% (λένε) και για άλλους 20%…

Τα κρούσματα πολλαπλασιάστηκαν…

Οι αυτοκτονίες πολλαπλασιάστηκαν...

η τηλεκπαίδευση είναι χάλια….

η τηλεργασία μάλλον είναι στα χαρτιά εφόσον στην Αθήνα οι δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι ακόμα…

οι νέοι είναι άνεργοι και νέες στρατιές ανέργων και επιδοματάκηδων(όσο υπάρχουν επιδόματα ακόμα) δημιουργούνται…

Ξεπούλησαν οριστικά τη Μακεδονία-γκρίζαραν το μισό Αιγαίο-Εγκατέλειψαν Βόρεια Ήπειρο (δεν αναλύω τι προδοτικά πράγματα έχουν κάνει στα κρυφά ελέω cov-19) Κύπρο και ετοιμάζουν τη Θράκη (με άρμα τη Ντόρα)….

Για πείτε μου όσοι αντέξατε να με διαβάσετε έως εδώ….

Με όσα διαβάσετε πιο πάνω, είστε ακόμα σίγουροι ότι μας κυβερνούν ειδικοί;

Είστε ακόμα σίγουροι ότι μας κυβερνούν Έλληνες;

Είπαμε όλοι μαζί (και ακόμα το λέμε) ¨ποτέ ξανά αριστερά¨, αλλά αυτό το «πράγμα» που είναι στη Κυβέρνηση τώρα, τι είναι ακριβώς;

Κυβέρνηση υπέρ των Ελλήνων πάντως σίγουρα ΔΕΝ είναι…

ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ…

ΟΧΙ… Δεν σκοτωθήκατε άδικα αδέλφια μας στου Μακρυγιάννη. Ούτε οι παππούδες μας στη Πίνδο και στο Ρούπελ. Ούτε οι πρόγονοί μας σε Πλαταιές-Θερμοπύλες και αλλού…. Είμαι σίγουρος ότι ακόμα και σήμερα η σπίθα είναι αναμμένη στις καρδιές πολλών Ελληνοπαίδων. Θα φουντώσει και θα γίνει φωτιά να κάψει τους εχθρούς του Έθνους και της Πατρίδας. Ξαφνικά-απρόσμενα-ανοργάνωτα, όπως συνήθως γίνεται. Γιατί αυτός ο υπέροχος λαός έχει αυτό το «ελάττωμα» που έλεγε ο Κίσιγκερ…είναι «αναρχικός και απρόβλεπτος»

Θα ήθελα να ζήσω αυτή την ημέρα που οι σύγχρονοι φύλακες του Ελληνισμού θα ρίξουν στον Καιάδα (μεταφορικά και κυριολεκτικά) τα παράσιτα της ζωής αυτού του τόπου. Από το μεγαλύτερο, μέχρι το  μικρότερο….ἔσσεται ἦμαρ.