Αντιεξουσιαστές διαδήλωσαν χθες (μετά τις 21:00 μ.μ και με lockdown) έξω από τη ΓΑΔΑ

215

Οι επιχειρήσεις χθες Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020, της ΕΛ.ΑΣ σε Πολυτεχνείο, Ζωγράφου, Εξάρχεια και άλλα εκπαιδευτικά ιδρύματα, καθώς και σε δομές αντιεξουσιαστών, είχαν θετικό πρόσημο, αλλά και ανεπιθύμητες παρενέργειες.

Η πολιτεία μπορεί να θέλει να τηρήσει τους νόμους υγειονομικών πρωτοκόλλων, που η ίδια έχει θέσει, αλλά προφανώς αδυνατεί να το κάνει μέχρι τέλους. Την ώρα λοιπόν, που η ίδια η Πολιτεία λέει ότι θα εφαρμοστούν αυστηρά τα ωράρια και γι αυτό έχει θέσει σε επιφυλακή όλο το κρατικό μηχανισμό, γινόταν   «Συγκέντρωση αλληλεγγύης» από αντιεξουσιαστές έξω από τη ΓΑΔΑ για τους προσαχθέντες του Πολυτεχνείου και μάλιστα μετά τις 21:00 μμ, όπως μπορούμε να δούμε και στο Timeline.gr από το οποίο πληροφορούμαστε.

Γι αυτούς ωράριο δεν υπάρχει; Ή είχαν πατήσει sms ότι πάνε βόλτα το ζωάκι τους;

Σε κάθε περίπτωση η ίδια η Πολιτεία που βάζει 300 ευρώ πρόστιμο σε άστεγους ή σε χήρες στα νεκροταφεία, έκανε ότι ΔΕΝ είδε ένα τσούρμο ανθρώπων που συγχρωτίζονταν μπροστά στη ΓΕΝΙΚΉ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΘΗΝΩΝ. Μάλιστα είχαν απλώσει και πανό και φώναζαν συνθήματα.

Με τέτοια άνιση αντιμετώπιση πολιτών, πώς να πιστέψει και πώς να υπακούσει ο νομοταγής πολίτης που βιώνει εγκλεισμούς; (με όσα παράπλευρα αυτό συνεπάγεται στην οικονομική, κοινωνική και ψυχική του υγεία)

Βάλτε το μαχαίρι στο κόκκαλο ή πάψτε να κουνάτε δάχτυλο γιατί απλά δείχνετε ανεπαρκής να τηρήσετε το:  «ίσα βάρκα-ίσα πανιά».

Χ..Β.Μ.