Ο Μπακογιάννης έστειλε 20 εκατ. ευρώ κλήσεις 2016-17, να πληρωθούν άμεσα, εν μέσω πανδημίας

193

O Δήμος Αθηναίων προέβη σε αποστολή ειδοποιητηρίων σε πολίτες, για βεβαιωμένες κλήσεις που αφορούν τα έτη 2016-2017.  Οι κλήσεις που βεβαιώθηκαν και στάλισαν από τις οικονομικές υπηρεσίες αφορούν 140.000 περιπτώσεις συνολικού ύψους 20 εκατομμυρίων ευρώ. Στα ειδοποιητήρια αναφέρεται ότι η εξόφληση των κλήσεων είναι απαιτητή μέχρι 31-12-2020.

Oi πολίτες, καλούνται εν μέσω της επιδημιολογικής κρίσης, η οποία έχει αναστείλει επαγγελματικές δραστηριότητες και έχει οδηγήσει χιλιάδες εργαζόμενους σε αναστολή εργασίας με επιδοματική πολιτική, να πληρώσουν κλήσεις προγενέστερες.

Οι πολίτες οργισμένοι για τη σπουδή του Δήμου Αθηναίων δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι έλαβαν τα «ραβασάκια» την ίδια ώρα που η κρίση του κορονοϊού έχει διαλύσει τους οικογενειακούς και επιχειρηματικούς προυπολογισμούς. Μόνο μυαλά  εκτός πραγματικότητας  μπορεί να σκέφτηκαν να απαιτούν μέσα στις χριστουγεννιάτικες ημέρες, με φόντο το lockdown και μια κοινωνία σε ψυχολογικό σοκ, εξόφληση προστίμων από πολίτες.

«Μα καλά δεν μπορούσαν να περιμένουν να τελειώσει η περιπέτεια της χώρας και να μας τα στείλουν; Δεν υπάρχει ανθρωπιά;» , είπε εξοργισμένος πολίτης που έλαβε το «ραβασάκι» από την Λιοσίων και όπως μας είπε έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από την κρίση.

Από την μία μιλάμε  για στήριξη πολιτών και επιχειρήσεων μέσα στην πρωτοφανή κρίση και ανακοινώνονται δράσεις και μέτρα και από την άλλη καλούμε τους ίδιους πολίτες να πληρώσουν 20 εκατ ευρώ. Πως να το χαρακτηρίσεις;

Υ.Γ. θα μπορούσα πάλι να γράψω ¨ο γιος της Ντόρας¨, αλλά τον αποκαλώ με το επώνυμο του και ήθελα να επικεντρωθείτε στην είδηση και να μην χαρακτηριστώ εμπαθής με την «Αγία» αυτή οικογένεια, που εμπλέκεται με την πολιτική ζωή του τόπου πάνω από 50 χρόνια….

Χ.Β.Μ.

Πηγή : otavoice