Το Ήθος επιστρέφει στην πολιτική. Ο Βουλευτής και Ιατρός Ανδρέας Πουλάς τίθεται στην διάθεση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας

186
Ανδρέας Πουλάς

Ο Ανδρέας Πουλάς δεν βαρύνεται με υπογραφές Μνημονίων. Ούτε με κομματικές μεταπηδήσεις. Ως Ιατρός και ως Περιφερειακός Σύμβουλος, μόνον εγκώμια είχε να του αποδίδονται. Η επιλογή των ψηφοφόρων του ΚΙΝΑΛ τον έστειλε ως εκπρόσωπο της Αργολίδας στην Βουλή, στερώντας το Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας από έναν έμπειρο και με ανθρώπινο πρόσωπο γιατρό. Πρόσφερε όμως ένα εξαιρετικό στέλεχος στο 3ο κόμμα της σημερινής Βουλής.

Η κορύφωση της επιδρομής του Covid -19 και οι ελλείψεις του Συστήματος Υγείας σε ιατρικό προσωπικό, του κτύπησε το «καμπανάκι του εθελοντισμού». Όπως άλλωστε και στις 5 Νοσηλεύτριες του Άργους.

Η Αργολίδα, στο πρόσωπο των εθελοντών που προσφέρθηκαν και της προσπάθειας των Πολιτών της «να μείνει καθαρή» συμβάλλει με θετική δράση στην αντιμετώπιση του ιού και συμπληρώνει τα “κενά ικανότητας” των υπευθύνων.

Η Δήλωση Ανδρέα Πουλά

24 Νοεμβρίου 2020

«Στο πλαίσιο της μάχης κατά της πανδημίας που δίνει η χώρα μας θεωρώ αυτονόητο ότι όλοι πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας μπροστά στον αόρατο εχθρό.

Για το λόγο αυτό, κατόπιν συνεννόησής μου με τον Πρόεδρο της Βουλής και την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Κινήματος Αλλαγής, δηλώνω ότι τίθεμαι εθελοντικά στη διάθεση του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδας στο οποίο υπηρετούσα μέχρι την εκλογή μου ως βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής,

Ανδρέας Πουλάς

Υπεύθυνος  Κοινοβουλευτικού Τομέα Υγείας του Κινήματος Αλλαγής

Βουλευτής Αργολίδας

Ιατρός Νεφρολόγος»