Νεολαίοι βγήκαν στους δρόμους. Σπίθες αντίστασης στις γειτονιές, για τα μέτρα εγκλεισμού.

816

Πορεία έγινε το απόγευμα της 23 Νοεμβρίου 2020, στην πλατεία Ελευθερίας στον Κορυδαλλό κατά των μέτρων λόγω του κορονοϊού και υπέρ της ελευθερίας κινήσεων και της εργασίας.

Χαρακτηριστικό ήταν η μαζικότητα και ο αυθορμητισμός της δράσης νέων ανθρώπων, που δεν θέλουν να ζουν έγκλειστοι και με επιδόματα, αλλά αποζητούν διέξοδο στην εργασία και στη δημιουργία. Όλοι αυτά τα παιδιά ενώθηκαν πέρα από κόμματα-χρώματα και οπαδικές προτιμήσεις και αυτό είναι το καλύτερο ίσως αποτέλεσμα αυτής της πρωτοβουλίας.

Άνθρωποι της τοπικής κοινωνίας του Κορυδαλλού έκαναν πορεία και αυτό δυστυχώς ΔΕΝ έπαιξε στα συστημικά ΜΜΕ. Φυσικό είναι άλλωστε κάθε προσπάθεια αφύπνισης να φοβίζει. Όμως η κοινωνία που δεν ακούει τις φωνές των νέων, που αποτελούν το μέλλον της, είναι καταδικασμένη να χαθεί ή να ανατραπεί. Το μέλλον ανήκει στους νέους και αλίμονο εάν οι σχεδιασμοί των εκάστοτε Κυβερνήσεων δεν έχουν αυτή τη βάση.

Εκατοντάδες τα μηνύματα κάτω από την ανάρτηση αυτής της είδησης. Χαρακτηριστικά διαβάστε μερικά:

 

«Ούτε κόμματα, ούτε ομάδες, τίποτα δεν πρέπει να μας χωρίζει. Αυτό που μας ενώνει είναι η Πατρίδα μας η Ελευθερία μας και η ανθρωπιά μας».

«Μπραβο ρε παιδια, μπραβο!!!! Παμε δυνατα ολοι μαζι τωρα……»

«ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΜΟΥ!!!!!ΖΗΤΩ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!!!!»

«Συγχαρητήρια παιδιά!!! Να ξεσηκωθούμε όλοι να τους κυνηγήσουμε τους αντίχριστους!!! Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει τον λαό!!!»

«Συγχαρητήρια παιδιά!!! Κάτω οι Ξεφτιλες!!!»

«Συγχαρητήρια παιδιά αυτό να γίνει σε όλοι την Ελλάδα όλοι στους δρόμους και ψηλά το κεφάλι!!!!!!»

«Μπραβο ρε παιδια. ας γινει μια αρχη απο καπου σ αυτη τη χωρα.»

Φωνή λαού-οργή Θεού…. κύριοι που σχεδιάζετε το μέλλον μας.

Αρχίστε να ανησυχείτε όταν ακούσετε τα κυρίαρχα συνθήματα της πορείας που ζητούν «ψωμί -παιδεία -ελευθερία» και δηλώνουν πως πιστεύουν ότι «η Χούντα δεν τελείωσε το 73».

«Αν δεν αντισταθούμε σε κάθε γειτονιά, θα βγαίνουμε από τα σπίτια μας μονάχα για δουλειά»….

Δείτε το video εδώ και εδώ