To Νοσοκομείο Πύργου εκπέμπει S.O.S

138
ΧΑΡΗΣ ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Αναφερόμενη στα μεγάλα προβλήματα του Νοσοκομείου Πύργου η δημοτική παράταξη “Αναγένεσις στον Δήμο Πύργου” εξέδωσε την εξής ανακοίνωση.

“Δεν υπάρχει κανένας λόγος να αποκρύπτουμε πλέον (για λόγους κοινωνικής ειρήνης) την πληροφορία που είχαμε εδώ και ημέρες ότι το Νοσοκομείο φυλλοροεί από Ιατρούς.

Ο ίδιος ο Δήμαρχος Πύργου το είπε δημόσια χθες. Ο ίδιος είναι επίσης Ιατρός και γνωρίζει καλύτερα. Είπε για τις 2 Ιατρούς από την ΜΕΘ. Εμείς γνωρίζουμε και για άλλον έναν Ιατρό επιπλέον. Επίσης έχουμε την πολύ άσχημη πληροφορία ότι άλλοι 5 έως 7 είναι σε φάση συνταξιοδότησης εντός του έτους. Κάτι που δεν το ανέφερε. Εάν ισχύει σύντομα θα ζήσουμε πολύ άσχημες καταστάσεις.

Φυσικά ο Δήμαρχος Πύργου διάλεξε πάλι την εύκολη οδό της καταγγελίας και του διχασμού της κοινωνίας, όπως πλέον κάνει αποκλειστικά σε όλα τα θέματα (μικρά ή μεγάλα). Ας αφήσει αυτή τη τακτική. Το Κράτος έχει υποχρεώσεις φυσικά όπως αναφέρει, αλλά έχει και τα δικά του σχέδια, που έχουν εκτός την Ηλεία εδώ και δεκαετίες. Δε το γνωρίζει αυτό; Δεν είναι από πολιτική παρθενογένεση.

Τον καλούμε άμεσα να προβεί σε ενέργειες ενίσχυσης του Νοσοκομείου (με προσωπικό), όπως κάνουν άλλες Περιφέρειες ή Δήμοι με τα όπλα που τους δίνει ο Νόμος. Χρηματοδοτούν οι ίδιοι προσλήψεις Ιατρών και προσωπικού. Αυτή είναι και η πρότασή μας ως ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ. Αφήστε λοιπόν κάποια «περιττά» έξοδα και κάντε το ΧΘΕΣ.

Παρεμβαίνουμε πάντα για το καλό της κοινωνίας”.

“ΑΝΑΓΕΝΕΣΙΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΠΥΡΓΟΥ”

Υ.Γ. Εάν δεν έχετε προσωπικό να ψάξετε, παρόλο που ο κόσμος λέει ότι οι καρέκλες στα Δημαρχεία δεν φτάνουν να καθίσουν οι πρόσφατα προσληφθέντες (με διάφορους τρόπους) συμπολίτες μας, δείτε ως παράδειγμα και ψάξτε το πως κινείται η Περιφέρεια Πελοποννήσου για να ενισχύσει τις δομές υγείας της με προσωπικό. Επίσης δεν είναι κακό να σκεφτείτε και κάτι δικό σας, μην εξαντλείτε μια τετραετία μόνο σε καταγγελίες.