ΠΕΡΙ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ (ΣΥΝΕΧΕΙΑ)

119

Γράφει η Θέκλα Μεταξά. Ερευνήτρια-αστρολόγος….

Συνεχίζοντας τις έρευνες για τις προεδρικές εκλογές που θα γίνουν στις ΗΠΑ στις 3 Νοεμβρίου του 2020, ανακαλύπτω όλο και περισσότερο πόσο πολύπλοκο είναι το θέμα, και πόσο δύσκολα ξεκαθαρίζει το τοπίο που εμφανίζεται όλο και πιο θολό.

Στο ωροσκόπιο της ηλιακής επιστροφής του Τραμπ, δηλαδή στο ωροσκόπιο των προηγούμενων γενεθλίων του,  παρατηρούμε μια πολυαστρία μέσα στον 10ο οίκο, της εξουσίας, και φυσικά έτσι επιβεβαιώνεται πως όλο το παιχνίδι παίζεται σ’ αυτό το γήπεδο. Η Κρόνια κυριαρχία σήμερα, προσπαθεί να πλήξει κάθε άτομο που θα μπορούσε να είναι υποστηρικτής, φίλος, ή οπαδός του. Αυτό είναι το κυριότερο παιχνίδι της παγκοσμιοποίησης, η έλλειψη υποστηρικτών με κάθε μέσον.

Ο Ερμής στο χάρτη της επιστροφής, βρίσκεται μαζί με το Σείριο, και δίνει όραμα και δύναμη και σε συνδυασμό με τον Δία και τον Άρη δείχνουν πως ο Τραμπ χτυπάει τα οικονομικά θέματα των αντιπάλων του, και προσπαθεί να βάλει φρένο σε ότι τους προσφέρει ευμάρεια, διασκέδαση και ευχαρίστηση, πράγματα που απολαμβάνουν με ανεπίτρεπτα  μέσα. Αυτή τη στιγμή ο Τραμπ πολεμάει ενάντια σε παραδοσιακούς εχθρούς, αλλά και σε προηγούμενους φίλους, που τώρα παίζουν το δικό τους παιχνίδι, αντίθετα από το δικό του.

Αυτό το άτομο ακολουθεί πιστά τη μοίρα του, που πολύ καλά γνωρίζει, και έχει στόχους από τους οποίους δεν σκοπεύει να παρεκκλίνει. Η Πατρίδα και η εξουσία είναι το κύριο μέλημα του, και είναι έτοιμος να θυσιάσει τα πάντα γι’ αυτά. Αν επανέλθει στην εξουσία, θα συμπεριφερθεί με μεγάλη σκληρότητα, και δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν από εκείνους που θεωρεί διεφθαρμένους.  Οι μάχες που θα δοθούν θα είναι με απίστευτη ένταση. Θα παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις και θα αναφερόμαστε σε ότι νεότερο προκύπτει.

Στο χάρτη της ηλιακής επιστροφής, μέσα στον οίκο της εξουσίας, υπάρχουν αστέρια του αστερισμού του Ωρίωνα. Ο Ωρίων είναι ένας γιγάντιος αστερισμός, και η ιστορία του ταιριάζει αρκετά με το εγχείρημα που επιδιώκει να πετύχει ο Τραμπ, στην περίπτωση που θα επανεκλεγεί. Οι κίνδυνοι όμως καραδοκούν. Άλλοι δυο πρόεδροι των ΗΠΑ, είχαν τους ίδιους στόχους, και δυστυχώς δολοφονήθηκαν. Ο Κρόνος κατάπινε τα παιδιά του, το ίδιο επιχειρεί και τώρα.

Με τον Αλγκόλ στο Μεσουράνημα, τόσο του γενέθλιου ωροσκοπίου, όσο και του ωροσκοπίου της ηλιακής επιστροφής, διατρέχει τον κίνδυνο της φυσικής εξόντωσης. Οι πιθανότητες είναι 50%. Αν όμως διαφύγει τον κίνδυνο, τότε θα έχει μια περιφανή νίκη πάνω στους εχθρούς του, σε έναν πόλεμο που δεν θα έχει προηγούμενο. Ο πόλεμος αυτός δεν θα τελειώσει με την εκλογή του, θα συνεχιστεί ακόμα πιο έντονος, μετά την εκλογή, και πιθανώς να κρατήσει για ένα χρόνο, μέχρις ότου καταφέρει να ρίξει τον Κρόνο στα τάρταρα, και να τον φυλακίσει μαζί με τα ερεβώδη παιδιά του.

Ο Βασιλίσκος εξακολουθεί να βρίσκεται στον ωροσκόπο, και να του υπόσχεται δόξες και τιμές. Στην ακμή του 4ου οίκου, της Πατρίδας, ο αστερισμός του Ηρακλή, είναι έτοιμος να προσφέρει τη δύναμη του, για να προωθήσει το δύσκολο έργο που επιχειρείται.

Πρώτη φορά βλέπω μια προεκλογική μάχη να μοιάζει περισσότερο με τον Τρωικό πόλεμο, παρά με προεδρικές εκλογές. Το έργο συνεχίζεται και ελπίζω σε περισσότερα συμπεράσματα σύντομα.