Είδες η κα Προεδρίνα;

206

Η μία έφτιαξε τουαλέττα, ή άλλη πήγε σε ινστιτούτο αδυνατίσματος, ο τρίτος έκλεισε φωτογράφο, ο συνονόματος του Πρωθυπουργού έκανε πρόβες για την χαιρετούρα και οι τέως Πρόεδροι σκεπτόντουσαν τι δικαιολογία να βρουν για να μην υποχρεωθούν να την χαιρετήσουν.

Όμως, η επιβληθείσα από τον Κυρ. Μητσοτάκη και τους 261 βουλευτές που υπάκουσαν στους αρχηγούς τους, “τους την έκανε”.

Με αφορμή τον κορωναϊό πέταξε έξω τους βουλευτές και φέρνει στους κήπους του προεδρικού μεγάρου ντελιβεράδες, κουριερίστες, οδοκαθαριστές, νοσηλευτές, ΕΚΑΒίτες και εργαζόμενους σε σούπερ μάρκετ. Παράλληλα, όπως αναφέρει η σχετική ειδησεογραφία “θα προσκληθούν και πρόσωπα από την κοινωνία των πολιτών όπως οι φοιτητές που κατάφεραν και έφτιαξαν προστατευτικές μάσκες με 3d εκτυπωτές και τις παραχώρησαν στα νοσοκομεία”.

Υφυπουργοί και Γενικοί Γραμματείς, στην απ’ έξω. Όπως και η πλειοψηφία των βουλευτών που την ψήφισαν κατ’ εντολήν. Μόνον 60 βουλευτές από όλα μαζί τα κόμματα, και αυτοί με αναλογική εκπροσώπηση, δικαιούνται να σερβιρισθούν στην γιορτή των κομμάτων, την 24η Ιουλίου.

Στην γιορτή της εδραίωσης της κατακτητικής τουρκικής αποβατικής δύναμης στην Κύπρο.

Στην γιορτή την επίσημης μετατροπής της Αγιας Σοφιάς σε τόπο προσευχής των πιστών του Ισλάμ, υπό την καθοδήγηση 2 Ιμάμηδων και 4 Μουεζίνηδων.

Είδες η κα Προεδρίνα; Και δεν της το είχα!

Π.Ι.Δ.