Κυκλοφοριακό έμφραγμα στην Αθήνα από τον γκαφατζή Δήμαρχο. Η Επιτροπή του COVID -19 προτείνει χρήση των Ι.Χ. και αυτός τα απαγορεύει

138
Εν καιρώ επιδημίας, διώχνει τα Ι.Χ. και ζητά από τους Αθηναίους να κυκλοφορούν με Λεωφορεία (που δεν υπάρχουν) και Μετρό (όπου απαγορεύεται ο συνωστισμός).

Χάλασε τον κόσμο (και σωστά), η κυβέρνηση του Κυρ. Μητσοτάκη για να βάλει ένα φραγμό στις διαδηλώσεις στο κέντρο των Αθηνών, όπου εκατό νοματαίοι έκλειναν τους δρόμους και εμπόδιζαν την κυκλοφορία. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να εγκρίνει και ειδικό νόμο όπου προβλέπονται αυστηρές ποινές για όσους θα παρεμπόδιζαν την κυκλοφορία των οχημάτων. Σωστό.

Στέλνει τα αυτοκίνητα στους παράδρομους και να το αποτέλεσμα.

Έρχεται τώρα ο προωθούμενος γκαφατζής ανηψιός, που εκλέχθηκε Δήμαρχος των Αθηναίων χάρη στον θείο και το κόμμα του θείου, και κλείνει τελείως το κέντρο των Αθηνών «πιλοτικά, για να δει το αποτέλεσμα της μελέτης του Πανεπιστημίου Αθηνών» όπως μας λέει «και αναλόγως να ενεργήσει».

Η πολιτική της αυτοαποκαλούμενης “αποτελεσματικής διακυβέρνησης” του Κυρ. Μητσοτάκη με την εκτός Κοινωνικής, Οικονομικής και Εθνικής πραγματικότητας ομάδα των διορισμένων υπουργών του, τινάχτηκε στον αέρα από τα παιχνίδια του γιού της Ντόρας. Χρειάσθηκαν μόνον λίγοι μήνες για να ακυρωθεί με μια απόφαση Δημάρχου, ένας αναπτυξιακός σχεδιασμός της “αποτελεσματικής διακυβέρνησης”.

Στου κασίδι το κεφάλι πειραματίζονται καθηγητές και γόνοι πολιτικών οικογενειών. Και μάλιστα σε μια περίοδο που προσπαθούμε να σταθούμε στα πόδια μας οικονομικά.

Ο ανεψιός γκρεμίζει την πολιτική του θείου, περί κοινωνικής αποστασιοποίησης για αντιμετώπιση της επιδημίας

Παρά τις συνεχείς γκάφες του ανηψιού –Δημάρχου, με τις οποίες ακύρωνε τις κυβερνητικές πολιτικές περί “Κοινωνικής Αποστασιοποίησης” (Συναυλία Πρωτοψάλτη, εγκαίνια σιντριβανιού Ομόνοιας κ.α.), και τώρα ο κόκκινος “Περίπατος της Αθήνας”, τα συστημικά Μέσα Επικοινωνίας συνεχίζουν να του φτιάχνουν το αγιολόγιό του. Αυτοί ξέρουν το γιατί. Εμείς μόνον να υποθέσουμε μπορούμε.

Νικηφόρος Λυκίδης