Ο Καμπόσος το είπε και το έκανε. Αγόρασε και δώρισε 40 στολές προστασίας για το νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν. Άργολίδσς

199

Αποφασισμένος να μην πετάξει στον Καιάδα του “Ταμείου Κορωναϊού” τα χρήματα των Δημοτών, και τις εισφορές του ιδίου και των στελεχών της παράταξής του, ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών, Δημήτρης Καμπόσος, συνεχίζει να υλοποιεί δράσεις στήριξης -απ’ ευθείας- του Γ.Ν. Αργολίδας, του Νοσηλευτικού Προσωπικού και των Πολιτών.

Μετά την αγορά, από κοινού με τον Δήμο Ναυπλιέων, του ειδικού μηχανήματος ανίχνευσης Κορωναϊού σε πιθανούς φορείς, καθώς και των 200 πανάκριβων αντιδραστηρίων, συνέχισε προσφέροντας προσωπικά, με χρήματα της μηνιαίας αντιμισθίας του 40 ειδικές προστατευτικές στολές για το νοσηλευτικό προσωπικό του Γ.Ν. Αργολίδας.

Τις στολές, ειδικής κατασκευής για παροχή πλήρους προστασίας, τις προμηθεύτηκε μετά από συνεννόηση με την Διοικήτρια του νοσοκομείου κ. Μαρία Σαρίδη και τον υποδιοικητή Θοδωρή Βασιλόπουλο που τον ενημέρωσαν για τις ελλείψεις των δύο νοσοκομείων Άργους και Ναυπλίου.

Σήμερα ο Δήμαρχος Άργους Δημήτρης Καμπόσος επισκέφθηκε το νοσοκομείο του Άργους όπου παρέδωσε προσωπικά τις στολές μοιραζόμενος μαζί τους την χαρά για την παροχή αυτή που αυξάνει το αίσθημα ασφαλείας γιατρών και νοσηλευτών.

Χθες, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα υγείας ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος έκανε την εξής δήλωση:

«Παγκόσμια ημέρα υγείας η σημερινή και πρέπει να την αφιερώσουμε στους σημερινούς ήρωες με τις μάσκες, που δίνουν την ψυχή τους στα νοσοκομεία όλου του κόσμου. Γιατροί, ερευνητές, νοσηλευτικό προσωπικό είναι αυτοί που στηρίζουν αυτή την στιγμή ολόκληρη την ανθρωπότητα. Να είστε γεροί και φωτισμένοι! Σας ευχαριστούμε!»