Ο ΔΙΑΣ, Ο ΠΛΟΥΤΩΝ ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΣΗ

94

Γράφει η Θέκλα Μεταξά…. ερευνήτρια-αστρολόγος…

Φυσικά, το θέμα όλων των τελευταίων ημερών είναι ο κορωνοϊός, και η ανησυχία για το μέλλον. Και ασφαλώς, δεν μπορώ να κάνω τίποτε άλλο, από αυτό που γνωρίζω να κάνω εδώ και χρόνια. Να ερευνώ με το δικό μου τρόπο, μέσω αστρολογίας. Θαυμάζω όλους εκείνους που ερευνούν σε βάθος όλα τα θέματα, και θέλω κι εγώ να προσθέσω ένα μικρό λιθαράκι στις έρευνες, με την ελπίδα ότι κάποιοι θα λάβουν σοβαρά υπ΄όψιν τους αυτά που γράφω.

Τις τελευταίες μέρες ασχολούμαι με την έρευνα γύρω από τις μεγαλύτερες πανδημίες που ενέσκηψαν στην ανθρωπότητα, και είχαν θανατηφόρες συνέπειες σε χιλιάδες ή και εκατομμύρια ανθρώπων. Και τι ανακάλυψα. Πως σε όλες τις περιπτώσεις υπήρχε κάποια σχέση ανάμεσα στον Δία και τον Πλούτωνα. Δεν εννοώ φυσικά ότι οι πανδημίες προκαλούνται από τους πλανήτες, οι πλανήτες όμως καθρεπτίζουν όσα διαδραματίζονται στη γη.

 Και δια του λόγου το αληθές:

430 π.χ.χ κατά τη διάρκεια του Πελοποννησιακού πολέμου στην Αθήνα, ενέσκηψε λοιμός με χιλιάδες θύματα. Εκείνη τη χρονιά ο Πλούτων ήταν στον Αιγόκερο (όπως και τώρα) και ο Δίας στον Ταύρο, και έκαναν μεταξύ τους τρίγωνο.

541 μ.χ.χ. Η γνωστή πανώλη του Ιουστινιανού, Πλούτων στον Αιγόκερο(όπως και τώρα) και Δίας στον Κριό. Τετραγωνική όψη μεταξύ τους.

1665 Η πανώλη του Λονδίνου, με τον Δία στο Ζυγό και τον Πλούτωνα στους διδύμους. Τριγωνική όψη και πάλι.

1720-1722 Η πανώλη της Μασσαλίας. Δίας και Πλούτων σε σύνοδο, στο ζώδιο της Παρθένου.

Περίπου 100 χρόνια μετά. 1816-1826 Πανδημία χολέρας που ξεκίνησε από τις Φιλιππίνες και εξαπλώθηκε σε όλη την Ασία. Δίας και Πλούτων στο ζώδιο των Ιχθύων.

1918-1920 περίπου έναν αιώνα μετά, η περίφημη Ισπανική γρίπη. Στις αρχές του 1920 Δίας και Πλούτων βρίσκονταν στο ζώδιο του Καρκίνου, για να περάσουν αργότερα και οι δυο στο ζώδιο του Λέοντα.

Την ίδια περίπου εποχή, μεταξύ των ετών 1918 και 1922, στη Ρωσία ενέσκηψε επιδημία τύφου, που είχε 3 εκατομμύρια νεκρούς. Απίστευτος αριθμός. Ο Δίας αρχικά βρισκόταν στο ζώδιο των Διδύμων, και αργότερα πέρασε στον Καρκίνο, για να συμπορευτεί με τον Πλούτωνα.

1981 Η χρονιά που μάθαμε για το AIDS, Πλούτων, Κρόνος και Δίας σε ευθυγράμμιση, στο ζώδιο του Ζυγού.

Έναν περίπου αιώνα μετά την Ισπανική γρίπη, στις μέρες μας, 2020, Δίας και Πλούτων στο ίδιο ζώδιο, στον Αιγόκερο, με τελειοποίηση της συνόδου, στις 4 Απριλίου.

Υπάρχουν πολλές ακόμα επιδημίες και πανδημίες καταγεγραμμένες, και σε όλες τις περιπτώσεις, Δίας και Πλούτων είναι πρωταγωνιστές.

Ο Δίας και ο Πλούτων, κάποτε, μοιράστηκαν τον κόσμο. Ο Πλούτων πήρε το βασίλειο των ψυχών, και ο Δίας τον πάνω κόσμο, για να διαφεντεύει Θεούς και ανθρώπους. Οι άνθρωποι δεν τα πήγαν καλά. Ο Δίας μας προειδοποιεί. Η Γαία αναστενάζει και παραπονιέται στο Δία «κάνε κάτι Πατέρα, δεν μπορώ να σηκώσω πλέον τόση απληστία, διαφθορά, αδιαφορία, εγκληματικότητα, προδοσία, ψέμα, ανοησία. Κάνε κάτι να καθαρίσεις τον κόσμο. Δεν μπορώ να σηκώσω άλλο φορτίο».

Ο Πλανήτης για να επιβιώσει χρειάζεται κάθαρση. Και ο Δίας μας προειδοποίησε πολλές φορές. Τους τελευταίους 5 αιώνες, μας στέλνει τα μηνύματα του κάθε 100 περίπου χρόνια. Ας τα λάβουμε σοβαρά υπ όψιν.