Οι Συριζαίοι κατηγορούν τον Καμπόσο που δηλώνει «Η Μακεδονία είναι μία και είναι Ελληνική» και εγκωμιάζουν την κυβέρνηση για την στήριξη της πολιτικής τους στο θέμα της Μακεδονίας

224

Η Συντονιστική Επιτροπή της Οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Άργους –Μυκηνών, με χθεσινή ανακοίνωσή αποδίδει εύσημα, «…για αποδοχή της κυβέρνησης της ΝΔ που δικαιώνει και τιμά με τον πιο τρανό τρόπο την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, αν και (ως αντιπολίτευση) άλλα έλεγε προεκλογικά». Αναφέρονται στο έγγραφο που απέστειλε το Υπουργείο Εξωτερικών  (Νίκος Δένδιας και Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης) στην κυβέρνηση των Σκοπίων, συγχαίροντας την “Βόρεια Μακεδονία”, για την ένταξή της στο ΝΑΤΟ.

Δημ. Καμπόσος. Ομιλία για την Μακεδονία στην Πλ. Συντάγματος

Συγχρόνως βρίσκει την ευκαιρία να βγάλει την χολή του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου λέγοντας ότι «…εκφωνεί πατριωτικές αρλούμπες σε συλλαλητήρια και στέλνει αχρείαστη βοήθεια στις δυνάμεις που φυλάνε τα σύνορα στον Έβρο, με σπατάλη του δημοσίου χρήματος» και άλλα πολλά.

Προφανώς, οι καθυστερημένοι Συριζαίοι (ως προς τον χρόνο αντίδρασής τους) δεν μπορούν να χωνέψουν ότι ο Καμπόσος τους ευτέλισε Αυτοδιοικητικά και τους ξεμπροστιάζει Εθνικά. Γι’ αυτό και έσπευσαν, με αφορμή μια πράξη πολιτικής εξαπάτησης των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας που κατέγραψε το κυβερνών κόμμα ως παρακολούθημα της πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα της Μακεδονίας, να δείξουν , για μια ακόμη φορά, το απεχθές πολιτικό τους πρόσωπο.