Ξεπουλάνε και το Αιγαίο! Νέα Ίμια στο Καστελόριζο χωρίς να πέσει τουφεκιά. Να μην ξεχνούν ότι υπάρχει και Γουδί!

166

(αναδημοσίευση από την εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ)

 Τι περίμενε ο Πρωθυπουργός  και δεν έδωσε εντολή, ως όφειλε, στις ένοπλες δυνάμεις να απομακρύνουν άμεσα  το Τουρκικό ερευνητικό πλοίο «Oruc Reis» που επί 30 ώρες ερευνούσε στο βυθό της Ελληνικής Υφαλοκρηπίδας;

Ούτε προειδοποιητικές βολές δεν έριξαν από τη φρεγάτα   «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ» στο Oruc Reis ακόμα και όταν ο πλοίαρχος του Τουρκικού πλοίου απαντούσε ότι βρίσκεται εντός Τουρκικής ΑΟΖ, ενώ βρισκόταν σε Ελληνικά χωρικά ύδατα.

Την εντολή κύριε Μητσοτάκη  να υπερασπίζεσαι τα κυριαρχικά δικαιώματα της Χώρας με κάθε μέσο, κατά περίπτωση σου την έδωσε ο Ελληνικός λαός και εσύ υποτακτικός ξένων συμφερόντων ως άλλος  ΤΣΙΠΡΑΣ (βλέπε συμφωνία Πρεσπών) τον πρόδωσες.

Καλή η διπλωματία, καλές οι συμμαχίες με κάποιες χώρες αλλά δεν αρκούν μόνο αυτές οι κινήσεις για να διαφυλάξουμε την Εθνική μας Ανεξαρτησία. Ούτε το ΝΑΤΟ ούτε η Ευρωπαϊκή Ένωση μας εξασφαλίζουν τα σύνορά μας. Πολύ δε περισσότερο τα Αραβικά Εμιράτα και η Σαουδική Αραβία που χρόνια τώρα χρηματοδοτεί τους Ισλαμιστές των Βαλκανίων και των Τούρκων Μουσουλμάνων που διαμένουν φιλοξενούμενοι στη Δυτική Θράκη.

Χρειάζονται θυσίες και όχι υποχωρήσεις και παραχωρήσεις κυριαρχικών μας δικαιωμάτων για να αποφύγουμε τον πόλεμο. Ας διδαχθούμε από το έπος του 1940 και να βροντοφωνάξουμε ένα νέο ΟΧΙ σε κάθε επιτιθέμενο με κάθε τρόπο στη χώρα μας εχθρό.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ.

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΦΕΡΕΙ ΚΑΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

Υπενθυμίζουμε ότι οι Τούρκοι αξιωματικοί χωρίς να έχουν την έγκριση των πολιτικών κατέρριψαν το Ρωσικό πολεμικό σκάφος που παραβίασε τον εναέριο χώρο της Τουρκίας. Παρότι η Ρωσία είναι στρατιωτική υπερδύναμη  οι Τούρκοι δεν δίστασαν.

Οι δικοί μας αξιωματικοί της Φρεγάτας «ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΦΩΚΑΣ» που βρίσκονταν στην περιοχή και παρακολουθούσαν επί 30 ώρες το Τουρκικό «Oruc Reis» να ερευνά στο βυθό της Ελληνικής Υφαλοκρηπίδας παραβιάζοντας εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα της πατρίδας μας, γιατί δεν τόλμησαν να κάνουν αυτό που θα έκανε ο Κανάρης, ο Μιαούλης, ο Κουντουριώτης και τόσοι άλλοι;

ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΧΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΤΡΙΚΥΜΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΜΠΟΦΟΡ ΙΣΧΥΟΣ

Τσακιστείτε και φύγετε αμέσως, να αναλάβει κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας πριν είναι αργά για τη χώρα και για σας τους ιδίους. Θα σας κρεμάσουν στο ΓΟΥΔΙ και δεν θα σας σώσουν ούτε τα ξένα σας αφεντικά όπως δεν γλίτωσαν τους έξι το 1922.

Δηλώσεις κυβερνητικών ότι το Τουρκικό ερευνητικό «Oruc Reis» παραβίασε Ελληνικό θαλάσσιο χώρο επειδή παρασύρθηκε από τα κύματα λόγω θαλασσοταραχής όταν στην περιοχή επικρατούσαν άνεμοι ισχύος 3 μποφόρ, τα ΣΧΟΛΙΑ … περιττεύουν …

Το απλώς ΑΝΟΗΤΟΙ … τους αδικεί.

Επίσης δηλώσεις ότι το Τουρκικό ερευνητικό πλοίο «Oruc Reis» βρισκόταν εκτός Ελλαδικού  FIR !!! λέτε και ήταν ιπτάμενο τους γελοιοποιεί και εκτός Ελλάδας.

Φυσικά γι’ αυτό το κατάντημα δεν είναι άμοιροι ευθυνών και οι Έλληνες με αυτούς που με την ψήφο τους επιλέγουν.

Δεν γνώριζαν οι κομματικοί της Νέας Δημοκρατίας και ο ίδιος ο Σαμαράς την ιστορία του Μητσοτακέικου, που τον ψήφισαν   και τον ανέδειξαν αρχηγό; Θα μου πείτε και οι άλλοι…

Τα Σουλτανάτα στην πολιτική βρίσκονται στην Ελλάδα και όχι στην Τουρκία.

Είδατε ποτέ στην Τουρκία μετά τον Κεμάλ κανένα ανιψιό πολιτικό Κεμάλ;

Μετά τον Ντεμιρέλ κανένα πολιτικό Ντεμιρέλ, Ετσεβίτ, κλπ.

Ενώ στην Ελλάδα εμείς οι πολιτικά ώριμοι και τις κολοκύθες να ονομάσουν Καραμανλή –Παπανδρέου –Μητσοτάκη. Ο Ελληνικός λαός θα τις ανακηρύξει σε αρχηγούς κομμάτων και σε Πρωθυπουργούς.

Γελούν και οι Τούρκοι με τα χάλια μας. Δηλώσεις υπουργών  στο παρελθόν ότι φυσούσε αέρας δυνατός και πήρε την Ελληνική σημαία από τα ΙΜΙΑ, καθώς και πρόσφατες δηλώσεις νυν υπουργών ότι παρέσυρε ο αέρας και το κύμα το Τουρκικό ερευνητικό και βρέθηκε στα Ελληνικά χωρικά νερά θα πρέπει σοβαρά να μας προβληματίσει.

Οι Τούρκοι έχουν σταθερή Εθνική πολιτική από το 1920 με αφετηρία τον Εθνικό όρκο.

Εμείς κοιμόμαστε οι έξυπνοι και ονειρευόμαστε πως οι Τούρκοι είναι μπουνταλάδες.

Στόχος τους είναι η ανασύσταση της πάλαι ποτέ κραταιάς Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Προσβλέποντας να καταλάβουν Ελληνικά και άλλων γειτονικών χωρών εδάφη. Δηλώσεις κατά καιρούς πολιτικών και στρατιωτικών. Ερντογάν: «Τα σύνορα της καρδιάς μου φτάνουν μέχρι την Θεσσαλονίκη». ΟΖΑΛ: Σε ομιλία του στην Προύσα 17-8-1987:  «Εμείς δεν θα αφήσουμε ησύχους τους Βούλγαρους και τους Έλληνες όσο αφορά τη δική μας μειονότητα. Θα τους πιέζουμε συνεχώς και στο κάτω – κάτω της γραφής θα βρούμε λύση αυτού του προβλήματος όπως κάναμε και στην Κύπρο». ΟΖΚΙΟΚ: Τέως  αρχηγός Ενόπλων δυνάμεων της Τουρκίας. Είχε δηλώσει τον Ιούνιο του 2005 ότι: «Θα καταλάβουμε Αιγαίο – Κύπρο – Θράκη»  Την ίδια περίοδο το Τουρκικό Αρματαγωγό HLI 24 KARA – MURSEL – BEY μετέφερε στην Κύπρο 5.000 χιλιάδες Τούρκους στρατιώτες και βαρύ οπλισμό, δυναμώνοντας τα κατοχικά στρατεύματα με βαρύ οπλισμό. Παράλληλα ενίσχυαν την 4η Στρατιά Αιγαίου με αποβατικά σκάφη και υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα. Οι Τούρκοι ετοιμάζονται χρόνια τώρα πυρετωδώς για επίθεση στην Ελλάδα και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή. Εκτιμώντας εμείς την κατάσταση αυτή δημοσιεύσαμε αργότερα τα εξής:

Έρχεται πόλεμος αλλά οι πολιτικάντηδες βλέπουν μόνο τις ΜΙΖΕΣ 10/7/2008………..

Οι Έλληνες ενωμένοι θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε τους νέους Εθνικούς κινδύνους που εμφανίζονται. Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας είναι η μοναδική λύση. Όπου στην κυβέρνηση αυτή θα αποκλειστούν όλοι ανεξαιρέτως οι πολιτικάντηδες. Ξεκινώντας κάθαρση του δημοσίου βίου από φαινόμενα ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ τα οποία τείνουν να λάβουν μορφή επιδημίας, θανατηφόρα για κράτη και Έθνη.

Αυτά είχαμε γράψει τότε.

Γνωστή η αιτία της παρακμής της Χώρας. Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ!!! Εξ αιτίας της ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ χρεοκοπήσαμε και μειώσαμε  και τις στρατιωτικές μας δαπάνες. Και από αυτά τα κονδύλια ένα μέρος κατέληγε σε ΜΙΖΕΣ κάποιων υπουργών, ίσως και κάποιων πρωθυπουργών, και όπως διαπιστώθηκε και κάποιων στρατιωτικών.

Σύμφωνα με Εισαγγελική έρευνα το Ελληνικό Δημόσιο ζημιώθηκε 300 εκατομμύρια ευρώ εξ αιτίας μίζας  δυόμιση εκατομμυρίων ευρώ που εδόθη σε τέως υπουργό άμυνας.

Την ίδια στιγμή η Τουρκία ανέπτυσσε την πολεμική της Βιομηχανία. Επί πλέον αγόραζε υπερσύγχρονα οπλικά συστήματα επιδιώκοντας έτσι να επιβάλει τον νόμο του ισχυρού στην περιοχή.

Εάν θέλουμε να μην θρηνήσουμε νέες χαμένες πατρίδες χρειάζεται να γίνει υπέρβαση. Εδώ και τώρα ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ χωρίς συμμετοχή των κομμάτων αυτών που ευθύνονται για τη χρεοκοπία και την Διεθνή διασυρμό της Χώρας. Παραδειγματική τιμωρία όσων κρατικών λειτουργών εμπλέκονται σε σκάνδαλα διαφθοράς.

Δρακάτος και Ζαφειρόπουλος στην κρεμάλα…

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία το Δημόσιο ζημιώνεται κάθε χρόνο με 15 δισεκατομμύρια ευρώ εξαιτίας της διαφθοράς. Υπενθυμίζουμε ότι τον Νοέμβριο του 1925 εκτελέστηκαν στο ΓΟΥΔΙ οι υπηρετούντες στο Υπουργείο Άμυνας Δρακάτος και Ζαφειρόπουλος οι οποίοι καταχράστηκαν χρήματα που προορίζοντο για την άμυνα της χώρας μας και εμείς σήμερα τους ομοίους τους καταχραστές του δημοσίου χρήματος τους υπεύθυνους της χρεοκοπίας της χώρας τους υπεύθυνους για την αυτοκτονία 16.000 ελλήνων την περίοδο των μνημονίων απελπισμένοι λόγω της οικονομικής κρίσης δυστυχώς τους υπεύθυνους αυτούς τους χαϊδεύουμε αντί να τους είχαμε κρεμάσει.

Και να γυρίζαμε για λίγο στο 1925.

Πιστεύουμε πως ποτέ δεν είναι αργά. Υπάρχουν και σήμερα λύσεις αρκεί σαν λαός να αλλάξουμε σελίδα, να αφυπνιστούμε, να ξεφύγουμε από το σύνδρομο του στρουθοκαμηλισμού που μας διακατέχει.

Διαφορετικά αν δεν αλλάξουμε πορεία πολύ πιθανό  τα Τουρκικά ερευνητικά πλοία να ερευνούν στον Αργοσαρωνικό και οι πολιτικοί μας να δηλώνουν ότι τα  έφερε  Ο  ΑΕΡΑΣ …….. ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΜΑ………

                                                   ΠΕΡΙΚΛΗΣ