ΚΑΜΠΟΣΟΣ: «Η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου πρέπει να αναβαθμιστεί και να τύχει θεσμικής και κοινωνικής καταξίωσης ως θεσμός»

194
Ο Πρόεδρος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου Δημήτρης Καμπόσος (Δήμαρχος Άργους Μυκηνών)

Την πρόθεσή του για πιο ουσιαστική ενασχόληση στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Πελοποννήσου, με σκοπό την αναβάθμιση της θεσμικής και κοινωνικής καταξίωσης του θεσμού αλλά και την προαγωγή των συμφερόντων των 26 Δήμων της ΠΕΔ, αποκάλυψε ο Πρόεδρός της και Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος

Η δημοσιογράφος Νάντια Μανιάτη

Η αποκάλυψη έγινε στην γνωστή δημοσιογράφο Νάντια Μανιάτη, στα πλαίσια απάντησης που έδωσε, σε αποκλειστική συνέντευξη που της παραχώρησε. Πιο συγκεκριμένα, η έγκριτη δημοσιογράφος αναφερόμενη στην επανεκλογή του Δημήτρη Καμπόσου ως Προέδρου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Πελοποννήσου,  τον είχε ρωτήσει «Πού οφείλεται η πανηγυρική και ολοκληρωτική αποδοχή στο πρόσωπό του από τους συναδέλφους του (με ψήφους 21-0)» και «Ποια είναι τα επόμενα βήματα που έχει στο νου του κατά την ενάσκηση του ρόλου αυτού».

Ο Δημήτρης Καμπόσος απάντησε «…μπορώ να σας πω ότι θα αποβλέπουν στην περεταίρω θεσμική και κοινωνική καταξίωση του θεσμού. Οι Δήμαρχοι είναι οι απ’ ευθείας εκπρόσωποι των Τοπικών κοινωνιών και θα πρέπει η Κεντρική Διοίκηση να το συνειδητοποιήσει, να το αξιοποιήσει και να το σέβεται περισσότερο».

 

Σχετικά με την ΠΕΔ, τους σκοπούς και τα όργανα διοίκησης διαβάστε στον ακόλουθο σύνδεσμο

https://www.pedpeloponnisou.gr/%cf%83%ce%ba%ce%bf%cf%80%cf%8c%cf%82/

Την ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Δημήτρη Καμπόσου μπορείτε να την διαβάσετε στον ακόλουθο σύνδεσμο

http://www.patrisnews.com/dimitris-kabosos-o-proedros-tis-ped-peloponnisou-mas-systinete/?fbclid=IwAR3Fcuq9BtG–mA4au7x_UPhL_uVZfe2XeKpcxf2tw_vD7ruJFFxxWCiNEU