Ερώτηση ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή Ιωάννη Λαγού στην Κομισιόν για το πρόγραμμα ΗΕLIOS

153

Επίκαιρη ερώτηση του ανεξάρτητου Ευρωβουλευτή και Προέδρου του ΕΛΑΣΥΝ Ιωάννη Λαγού για το πρόγραμμα HELIOS και την χρηματοδότηση όσων παράτυπα και παράνομα εισέρχονται στη χώρα μας.

Ο τίτλος της ερώτησης είναι «Προκλητική και παράνομη η χρηματοδότηση της Ισλαμοποίησης της Ελλάδας από την Κομισιόν».

Μέσα στην ερώτηση αναφέρονται αδιάψευστα οικονομικά στοιχεία οικονομικών απολαβών που λαμβάνουν οι πρόσφυγες -μετανάστες- παράτυποι και παράνομοι εισελθόντες στη χώρα, σε σχέση με τον Έλληνα φορολογούμενο πολίτη ο οποίος βρίσκεται κάτω από το καθεστώς μνημονίων πάνω από μια δεκαετία.

Αναλυτικά διαβάστε παρακάτω την ερώτηση:

« Σε εξέλιξη βρίσκεται το πρόγραμμα HELIOS, για την οικονομική ενίσχυση των λαθρομεταναστών που καθημερινά εισβάλλουν στην Ελλάδα, με σκοπό την ένταξή τους στην ελληνική κοινωνία. Το πρόγραμμα υλοποιείται από τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης (ΔΟΜ) με την υποστήριξη της Ελληνικής Κυβέρνησης και την χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Με το πρόγραμμα αυτό, ένας δικαιούχος λαμβάνει 440 ευρώ βοήθημα και 162 ευρώ μηνιαίο επίδομα ενοικίου. Μία οικογένεια 2 ατόμων λαμβάνει βοήθημα 830 ευρώ και μηνιαίο επίδομα ενοικίου 309 ευρώ. Οι τριμελείς οικογένειες ενισχύονται με 980 ευρώ και 396 ευρώ κάθε μήνα για την πληρωμή του ενοικίου. Για οικογένειες 4 με 5 μελών τα αντίστοιχα ποσά είναι 1.172 ευρώ και 504 ευρώ. Την ίδια στιγμή οι συνθήκες διαβίωσης των Ελλήνων φορολογούμενων πολιτών είναι άθλιες αφού το 31,8 % των Ελλήνων είναι αντιμέτωποι με την απόλυτη φτώχεια και το 40% ξοδεύει άνω του 50% των μηνιαίων εισοδημάτων του για ενοίκιο.

Ερωτάται η Επιτροπή:

Με ποιο σκεπτικό η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ξοδεύει τα χρήματα των Ευρωπαίων πολιτών για να ενισχύσει τους λαθρομετανάστες και με ποιο δικαίωμα ισλαμοποιεί την Ευρώπη;
Δεν είναι ρατσιστικό και προκλητικό απέναντι στους ληστρικά φορολογούμενους Έλληνες το να καρπώνονται παχυλά επιδόματα όσοι εισήλθαν παράνομα στη χώρα αποσκοπώντας στο να ζουν παρασιτικά;»