ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ. Ο Καραμανλής απέκλεισε τον Δήμαρχο Πύργου από σύσκεψη για τον δρόμο φονιά Πατρών-Πύργου

381

Είναι απίστευτο. Ο Υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής (ο γιος του Αχιλλέα) συγκάλεσε σύσκεψη με Ηλείους δημάρχους προκειμένου να τους ενημερώσει για τους λόγους της καθυστέρησης και για το μέλλον του έργου αντικατάστασης του δρόμου-φονιά «Πατρών-Πύργου» και απέκλεισε τον Δήμαρχο της πρωτεύουσας της Ηλείας.

Ο διεκδικητικός Δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος

Από το περιβάλλον του υπουργού εκφράσθηκε η άποψη ότι ο δήμαρχος Πύργου Τάκης Αντωνακόπουλος, δεν είναι ευπρόσδεκτος λόγω της δυναμικής διεκδίκησης που κάνει απαιτώντας να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για να σταματήσει η θυσία ζωής Ηλείων πολιτών.

Προφανώς, ο τρίτης γενεάς κληρονόμος του ονόματος πολιτικός, αγνοεί ότι ο Δήμαρχος εκφράζει την βούληση των Δημοτών. Ότι ο Δήμαρχος οφείλει να διεκδικεί για τον Δήμο και τους Δημότες του, να προασπίζεται τα συμφέροντα της περιοχής του και να συγκρούεται όταν απαιτείται, με υπουργούς που ολιγωρούν.

Η προσβολή προς τους Δημότες του Πύργου είναι μεγάλη και θα έχει ενδιαφέρον να μαθευτεί η στάση που τήρησαν οι παριστάμενοι Δήμαρχοι και οι βουλευτές της Ηλείας, κυβερνητικοί και μη.

Ν.Λ.