Παλαμήδειος Άθλος. Μια Παγκόσμια γιορτή στο Ναύπλιο   

75
                    

                                           ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Γραμματεία Αγώνων Διοργάνωσης 08:00 – 12:30
Εκκίνηση Αγώνας Δρόμου 10 χλμ. 09:00
Εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 3 χλμ. 11:00
Εκκίνηση Αγώνα Δρόμου 1,5 χλμ. 11:30
Εκκίνηση Castle Run 12:45
Απονομές 13:00

13:30

 

Μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τους αγωνιζόμενους, αλλά και τους επισκέπτες της πόλης του Ναυπλίου.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα προσωπικό Ιατρικών Υπηρεσιών, Διασωστικών Ομάδων, και Πρώτων Βοηθειών θα βρίσκεται στην περιοχή εκκίνησης – τερματισμού αλλά και σε επιλεγμένα σημεία της διαδρομής για την αντιμετώπιση οποιουδήποτε επείγοντος ιατρικού περιστατικού με την παροχή πρώτων βοηθειών.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.

Οι διοργανωτές δεν φέρουν καμία ευθύνη για οτιδήποτε συμβεί στους συμμετέχοντες της Διοργάνωσης σχετικά με θέματα ΥΓΕΙΑΣ κατά τη διάρκεια του αγώνα τα οποία οφείλονται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου.

Συστήνεται σε όλους τους συμμετέχοντες στα 10 χλμ. και στον Παλαμήδειο Άθλο να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση και ειδικότερα σε όσους είναι άνω των 35 ετών, σε καρδιολογικό έλεγχο.

Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις διότι όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται αποκλειστικά με δική τους ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη των κηδεμόνων τους υπογράφοντας τη σχετική Υπεύθυνη Δήλωση η οποία συμπεριλαμβάνεται στη Δήλωση Εγγραφής.

Το Κέντρο Εγγραφών του αγώνα θα λειτουργήσει στο ΦΟΥΓΑΡΟ, Ασκληπιού 98 στο Ναύπλιο.

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας:

Παρασκευή 22.11.19 από τις 11:00 μέχρι τις 19:00

 Σάββατο 23.11.19 από τις 11:00 μέχρι τις 19:00.

Οι συμμετέχοντες οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το Κέντρο Εγγραφών το πακέτο συμμετοχής τους.

Για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής από το κέντρο εγγραφών, θα λειτουργεί γραμματεία στον χώρο πλησίον του σημείου εκκίνησης / τερματισμού το πρωί της Κυριακής μέχρι και 30’ πριν από την εκκίνηση του κάθε αγωνίσματος.

  • Κατά μήκος της διαδρομής του Παλαμήδειου Άθλου θα υπάρχει σταθμός υποστήριξης των δρομέων στην έξοδό τους από το κάστρο όπου θα διατίθεται στους δρομείς εμφιαλωμένο νερό και ισοτονικό ποτό. Επίσης κατά την διαδρομή ανάβασης θα υπάρχουν διασωστικές ομάδες σε πολλά σημεία.
  • Κατά μήκος της διαδρομής των 10 χλμ.θα υπάρχει ενδιάμεσος σταθμός υποστήριξης των δρομέων στο 5ο χλμ. για την παροχή εμφιαλωμένου νερού και στο 7,5 χλμ για την παροχή εμφιαλωμένου νερού και ισοτονικού ποτού.
  • Εμφιαλωμένο νερό καθώς και ισοτονικό ποτό διατίθεται στους συμμετέχοντες και στο σημείο τερματισμού.

Στους σταθμούς υποστήριξης θα υπάρχουν άτομα της Διοργάνωσης στα οποία θα μπορείτε να απευθυνθείτε σε περίπτωση που παρουσιαστεί ανάγκη.

Κατά μήκος της διαδρομής θα υπάρχουν ευδιάκριτες χιλιομετρικές ενδείξεις.

Για τους συμμετέχοντες του Παλαμήδειου Άθλου και των 10 χλμ. θα υπάρχει τέντα της Διοργάνωσης στον χώρο της Εκκίνησης / Τερματισμού για την φύλαξη των στεγνών τους ρούχων.

Οι δρομείς θα αποθέσουν στον διαμορφωμένο χώρο φύλαξης τον ρουχισμό τους εντός της τσάντας της Διοργάνωσης η οποία θα πρέπει να φέρει το αυτοκόλλητο με τον αριθμό συμμετοχής τους.

Όλοι οι δρομείς παρακαλούνται θερμά να μην περιέχουν στις τσάντες προς φύλαξη, αντικείμενα αξίας ή προσωπικά έγγραφα.

                                                  Pasta party

Από τον Παλαμήδειο Άθλο δεν θα μπορούσε να λείπει ένα pasta party! Κάθε χρόνο οι συμμετέχοντες έχουν την δυνατότητα να γεμίσουν με ενέργεια και… υδατάνθρακες στο Pasta Party που πραγματοποιείται στο ΦΟΥΓΑΡΟ με συμβολική συνδρομή. Αμέσως μετά το Pasta Party ακολουθεί μουσική εκδήλωση!

To Pasta Party θα λάβει χώρα το Σάββατο 23 Νοεμβρίου στις 18:30 στο ΦΟΥΓΑΡΟ.