Αποκάλυψη Σχοινοχωρίτη στο Argolidatv «Είχαμε προσυμφωνήσει με Καμπόσο και Αυγενάκη την τακτική νίκης του δεύτερου γύρου στις Περιφερειακές εκλογές»

666
Δάκογλου, Σχοινοχωρίτης, Δρίτσας

Η αποκάλυψη του Προέδρου της ΝΟΔΕ Αργολίδας, ότι η ολόπλευρη στήριξη του Δημήτρη Καμπόσου προς τον Παναγιώτη Νίκα, κατά τον δεύτερο γύρο των Περιφερειακών εκλογών, που έφερε τη μεγάλη ανατροπή του αποτελέσματος και την τελική εκλογική νίκη ήταν προαποφασισμένη από τον Φεβρουάριο, σε κοινό σχεδιασμό με τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Λευτέρη Αυγενάκη, συζητείται ήδη ευρέως και προκαλεί αντιδράσεις.

Ο  Δημήτρης Σχοινοχωρίτης, έκανε την μεγάλη αποκάλυψη, συνομιλώντας με τον Πολύδωρο Δάκογλου και τον Άγγελο Δρίτσα, κατά την διάρκεια της εκπομπής 2+1 στο κανάλι agolidatv, (μαγαζίνο της 19ης Ιουνίου 2019). Ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ και αιρετός Περιφερειακός Σύμβουλος, πλέον, ευχαρίστησε δημόσια τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών για την συνεισφορά του στη μεγάλη νίκη και γιατί τήρησε χωρίς ταλαντεύσεις την στρατηγική προσυμφωνία.

Ο Δημήτρης Σχοινοχωρίτης δεν αποδέχτηκε το δίλημμα «Σχοινοχωρίτης ή Μαλτέζος» ως επιλογή στην αντιπεριφέρεια Αργολίδας και είπε χαρακτηριστικά «Ο Περιφερειάρχης κ. Παναγιώτης Νίκας θα έχει να επιλέξει μεταξύ τριών και όχι δύο. Ας μην ξεχνάμε πως, εκτός από εμάς τους δύο, έχει εκλεγεί και ο κ. Γιάννης Ματζούνης που διαθέτει ολοκληρωμένη προσωπικότητα και ιδιαίτερες ικανότητες».

Μεταξύ πολλών και ενδιαφερόντων νέων, που ακούσθηκαν κατά την διάρκεια της εκπομπής 2+1 αναφέρουμε την πληροφορία ότι και οι 5 υποψήφιοι είχαν προταθεί από τη ΝΟΔΕ στην εκλογική επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας, εδώ και πολλούς μήνες.

Στο κομμάτι των ρεπορτάζ, του magazino του argolidatv της 19ης Ιουνίου, ξεχώρισαν οι λεπτομερείς αναφορές στην σφαγή των 31 Προσκόπων του Αϊδινίου από τους Τούρκους, που η μνήμη τους τιμήθηκε από τους Προσκόπους του Άργους, η παρουσίαση των 5 υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ, για την Αργολίδα και η πρόβλεψη για διεξαγωγή σκληρής μάχης μεταξύ των Γιάννη Γκιόλα και Γιώργου Γαβρήλου και η παρουσίαση της διαμάχης των κατοίκων στα Δίδυμα για την ημερομηνία τέλεσης της γιορτής για το παραδοσιακό προϊόν Γκόκες, που έγινε «καλύπτοντας το μνημόσυνο Τιμής και Μνήμης των 50 εκτελεσθέντων αμάχων από τους Γερμανούς κατά την διάρκεια της κατοχής.

Τέλος, η γνωστή υπόθεση του επεισοδίου Νικολάκου με τον εκπρόσωπο του καναλιού Best, την οποία δεν θέλησε να καυτηριάσει ο κ. Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, σχολιάσθηκε από τον Άγγελο Δρίτσα με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκπομπή στο Video που ακολουθεί ή πατώντας ΕΔΩ