5 σχόλια για τα δημοτικά της Ερμιονίδας

260

της Ερμιόνης Ηλιοκαστρίτου

Διαλέγετε και ψηφίζετε!

Διαλέγετε και ψηφίζετε. Υποψήφιοι και συνδυασμοί για όλα τα γούστα και τις προτιμήσεις. Μέχρι και οι κομμουνιστές επιδιώκουν (και θα το καταφέρουν) μια εκπροσώπηση στον Δήμο των πλουσίων.

Συνταγή Σφυρή

Έχετε ακούσει την έκφραση «μετάσταση καρκίνου»; Αυτό ακριβώς γίνεται και με τις χωματερές του δήμου Ερμιονίδας. Έχουμε μετάσταση του Σταυρού Διδύμων. Κουκουλώσαμε όπως όπως το καρκίνωμα του Σταυρού και φτιάχνουμε πολλές μικρές χωματερές, σε όποια σημεία βρίσκουμε «έλλειψη αντιστάσεων».

Λάμπρου και Ευρωπαϊκά κονδύλια

Η προγραμματική διακήρυξη του Τάσου Λάμπρου για προσπάθεια αξιοποίησης Ευρωπαϊκών χρηματοδοτήσεων με σκοπό την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων στο Δήμο Ερμιονίδας, είναι σε σωστή κατεύθυνση. Η δέσμευσή του πως θα επιδιώξει να πάρει «διαχειριστική επάρκεια» για τον δήμο Ερμιονίδας, δείχνει πως έχει κάνει τον σχεδιασμό του, επ’ ωφελεία του Δήμου και των Δημοτών.

Ο μοναχικός Τάσος Τόκας

Είναι ένα ερώτημα. Θα του βγει του Τάσου Τόκα η συμμαχία με τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ; Θα αθροίσει τις ψήφους του με αυτές που είχε πάρει ο Λυμπερόπουλος στις προηγούμενες εκλογές; Στην πολιτική, πάντως, 1+1 δεν κάνει πάντοτε 2.

Θα είναι ο Γεωργόπουλος κληρονόμος του Καμιζή;

Ο αντιδήμαρχος του Δημήτρη Καμιζή, που προσχώρησε στον Γιάννη Γεωργόπουλο, την βγαίνει στον Σφυρή λέγοντας πως η μαρίνα του ΠορτοΧελίου είναι έργο της δημοτικής αρχής Καμιζή και όχι δικό του.

Δηλαδή, ο Γεωργόπουλος διεκδικεί την πολιτική κληρονομιά του Καμιζή για τον συνδυασμό του;  Θα μπορέσει να γίνει αποδεκτός ως νόμιμος πολιτικός κληρονόμος του έργου της Δημοτικής Αρχής Καμιζή;

ΠΗΓΗ: “ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ”