Έφυγε από την ζωή ο τ. Δήμαρχος Κρανιδίου Νικόλαος Κοντογιάννης

68

Σχεδόν ταυτόχρονα με την γνωστοποίηση του θανάτου του τ. Δημάρχου Κρανιδίου Νικόλαου Κοντογιάννη, με σχετική ανάρτησή  του ο Δήμαρχος Γιάννης Γεωργόπουλος τίμησε τη μνήμη του και προανήγγειλε σχετικό ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου.

ΑΞΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ –ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

«Με μεγάλη συγκίνηση και σεβασμό η κοινωνία του Κρανιδίου και ολόκληρης της Ερμιονίδας, αποχαιρετά έναν άξιο Δήμαρχο, έναν σπουδαίο Άνθρωπο, τον Νικόλαο Κοντογιάννη.
Ο αείμνηστος Νικόλαος Κοντογιάννης, γεννήθηκε στο Κρανίδι το έτος 1923.
Κατά την περίοδο 1983-1998, υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση του τότε Δήμου Κρανιδίου. Διετέλεσε δυο τετραετίες Δημοτικός Σύμβουλος (1983-1986, 1991-1994) και δύο τετραετίες Δήμαρχος Κρανιδίου, κατά τις χρονικές περιόδους 1987-1990 και 1995-1998. Η οκταετής διάρκεια της θητείας του ως Δήμαρχος Κρανιδίου χαρακτηρίστηκε επιτυχής, αφού αντιμετώπισε με σύνεση και θρησκευτική ευλάβεια τα διοικητικά καθήκοντά του.
Τον Φεβρουάριο του 2022, η Δημοτική Αρχή τίμησε τον Νικόλαο Κοντογιάννη για την πολύχρονη συμβολή, την ανιδιοτελή προσφορά του και τις σπουδαίες δωρεές του στον Δήμο Ερμιονίδας.
Τον Νοέμβριο του 2023, στα πλαίσια της 11ης Γιορτής Ελιάς & Ελαιολάδου ο Δήμος μας τίμησε τον Νικόλαο Κοντογιάννη, ως τον γηραιότερο ελαιοπαραγωγό του Κρανιδίου.
Ο αείμνηστος Νίκος Κοντογιάννης αφήνει πίσω του μια μεγάλη παρακαταθήκη και θα αποτελεί συνεχή πηγή έμπνευσης…
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του.
Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ερμιονίδας αύριο, Τετάρτη 8 Μαΐου, θα συνέλθει σε έκτακτη Συνεδρίαση, προκειμένου να εκδώσει Συλλυπητήριο ψήφισμα, ώστε να αποδοθούν οι δέουσες τιμές για την απώλεια του αείμνηστου Δημάρχου Κρανιδίου Νικόλαου Κοντογιάννη».