Ο Παναγιώτης Μπούκουρης υποψήφιος και πάλι με τον Δημήτρη Κωστούρο

300
Παναγιώτης Μπούκουρης

Ο γνωστός δικηγόρος Παναγιώτης Μπούκουρης, ο άνθρωπος που κατάφερε ως Πρόεδρος να προωθήσει τα περισσότερα θέματα κατά την λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου με ομοφωνία ή ευρείες πλειοψηφίες, θα είναι και πάλι υποψήφιος ως Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ναυπλιέων. «Είμαι δίπλα στον Δημήτρη Κωστούρο,  αφού διέκρινα στο πρόσωπο του την εντιμότητα, εργατικότητα και αποτελεσματικότητα, και συμμετέχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό “Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα”, αναφέρει στην σχετική δήλωσή που έδωσε στην δημοσιότητα.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΜΠΟΥΚΟΥΡΗ

«Συμμετέχω στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με το συνδυασμό “Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα” ο οποίος έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των δημοτών ως ο συνδυασμός του παρόντος αλλά και του μέλλοντος, μέσα από τον οποίο και τώρα αλλά και στο μέλλον ιδίως οι νέοι μας θα ικανοποιήσουν τις πολιτικές τους φιλοδοξίες.

Είμαι δίπλα στον Δημήτρη Κωστούρο αφού διέκρινα στο πρόσωπο του την εντιμότητα, εργατικότητα και αποτελεσματικότητα, οδηγώντας τον Δήμο Ναυπλιέων με το έργο που έχει επιτελέσει σε μέγιστη ανάπτυξη.

Με εκτίμηση

Παναγιώτης Μπούκουρης»