Γιώργος Παπαθεοφάνης: «Θέλω, ξέρω και μπορώ να προσφέρω στο Ναύπλιο και στους συμπολίτες μου»!

158
Γιώργος Παπαθεοφάνης

Ο Γιώργος Παπαθεοφάνης, είναι γνωστός και αγαπητός στους Ναυπλιώτες. Χρόνια στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. και δεν έδωσε ποτέ την παραμικρή αφορμή να ακουστεί κάποιο σχόλιονή κάποιο παράπονο γι’ αυτόν. Αντιθέτως. Όλοι έχουν να λένε για τον χαμογελαστό αστυνομικό που τους ηρεμούσε με την παρουσία του και τις ενέργειές του.

Επί 20  χρόνια εκπροσωπούσε τους συναδέλφους του της ΕΛ.ΑΣ. με τον καλύτερο τρόπο και αυτοί του το ανταπέδιδαν εκλέγοντάς τον ως Πρόεδρο της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας και ως εκπρόσωπό τους στην ΠΟΑΣΥ. Ως συνδικαλιστής έδωσε το παράδειγμα πρωτοστατώντας στους διεκδικητικούς αγώνες και στο ενεργητικό του καταγράφονται πολλές επιτυχίες με επανόρθωση βλαπτικών αποφάσεων της φυσικής ή της πολιτικής ηγεσίας του σώματος.

Σήμερα, πιο ώριμος αλλά στην ακμή των δυνατοτήτων του, αποφάσισε να αλλάξει χώρο υπηρέτησης της κοινωνίας. Παραμένει βέβαια στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. αλλά επιχειρεί να καταγράψει την προσφορά του και στην Τοπική κοινωνία του Ναυπλίου, ως Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας, όπως ο ίδιος λέει.

Ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με την παράταξη “Ναύπλιο. Επόμενη μέρα” ζητά την στήριξη των Πολιτών και την εκλογή του. Έτσι θα μπορέσει να συμβάλλει και να υλοποιηθούν τα θέλω των Δημοτών που πάντοτε, στο πρόσωπό του θα βρίσκουν έναν πρόθυμο και πολύτιμο συμπαραστάτη.

Στο Video που ακολουθεί (διάρκειας 3,5 λεπτών), αναφέρεται στην υποψηφιότητα και τους στόχους του.