Τιμώρησαν αλεξιπτωτιστή γιατί τραγουδούσε το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ την ώρα του άλματος από το αεροπλάνο (VIDEO)

217
Ο αλεξιπτωτιστής Ε. Μπούχλης

Ο στρατηγός που οι Τούρκοι του αιχμαλώτισαν δύο στρατιωτικούς στον Έβρο, απέβαλε από το σώμα των αλεξιπτωτιστών τον γενναίο στρατιώτη Ε. Μπούχλη γιατί κατά τη διάρκεια άλματος με αλεξίπτωτο τραγούδησε το Μακεδονία ξακουστή, το βιντεοσκόπησε και το ανέβασε στο Facebook.

Πρόκειται προφανώς για μία επιχείρηση κάμψης του ηθικού των ανυπότακτων Ελλήνων που την κρύβουν πίσω από τη δικαιολογία ότι “ο συγκεκριμένος στρατιώτης παρέβη τους κανόνες ασφαλείας ρίψης με αλεξίπτωτο”.

Όπως γράφει το OTAVOICE.gr, “με άμεση αποβολή από την Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπροπύργου τιμώρησε το ΓΕΣ τον στρατιώτη Εμμανουήλ Μπούχλη, ο οποίος εμφανίζεται να τραβά βίντεο τον εαυτό του, τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή», την ίδια στιγμή που πραγματοποιούσε άλμα με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο σε περιοχή του κάμπου της Λάρισας.

Παράλληλα, το ΓΕΣ έχει διατάξει και τη διενέργεια Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης, προκειμένου να διαπιστωθεί σε ποιο βαθμό ο συγκεκριμένος στρατιώτης παρέβη τους κανόνες ασφαλείας ρίψης με αλεξίπτωτο, αλλά και εάν τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα ως προς την προετοιμασία των στρατιωτών κατά τη συμμετοχή τους στη σχετική δραστηριότητα από την πλευρά της διοίκησης.

O στρατηγός Καμπάς, είναι ο Διοικητής του Δ’ Σώματος την περίοδο που αιχμαλωτίστηκαν στον Έβρο οι δυο έλληνες αξιωματικοί. Αντί να αποστρατευτεί προήχθη σε Αρχηγό του Επιτελείου Στρατού.

Αυτό είναι το βίντεο που ντροπιάζει όλους αυτούς που χάρισαν το όνομα της Μακεδονίας.

https://www.facebook.com/manolis.bouhlis.10/videos/1604440802991889/