ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ: «Η μαρίνα του Ναυπλίου θα εξελιχθεί σε επικεφαλής ενός δικτύου αγκυροβολίων και μαρινών που υπάρχει στην Πελοπόννησο»

404

«Η μαρίνα του Ναυπλίου δεν θα λειτουργήσει μόνο σαν ένα έργο του Ναυπλίου, ούτε καν της Περιφέρειας. Είναι ένα εθνικό έργο και νομίζω πως πρέπει να είναι υπερήφανος όποιος συμμετέχει στην κατασκευή και υλοποίηση ενός εθνικού έργου» τόνισε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, μιλώντας προς το Περιφερειακό Συμβούλιο, με αφορμή την έγκριση για την μελέτη που αφορά το ΣΔΙΤ της μαρίνας του Ναυπλίου.

Όπως είπε, θεωρεί ότι «η μαρίνα του Ναυπλίου θα εξελιχθεί σε επικεφαλής ενός δικτύου αγκυροβολίων και μαρινών που υπάρχει και στην περιφέρεια Πελοποννήσου αλλά και στην χώρα μας γενικότερα».

Ζήτησε «να προχωρήσουμε με γοργά βήματα έχοντας πάντα κατά νου ότι «η ιδιωτική επένδυση, πάντα με όρους και κανόνες μέσα από την επίβλεψη του κράτους, είναι αυτή που μπορεί να δώσει στον τόπο τη δυνατότητα να κάνει βήματα μπροστά».

Και κατέληξε αναφερόμενος στην αναπτυξιακή προοπτική της πόλης «Μαρίνα και εκβάθυνση του λιμένος είναι δυο κομμάτια πολύ κρίσιμα τα οποία και τα δύο απ’ ότι φαίνεται προχωράνε πάρα πολύ καλά»

Η σύντομη παρέμβαση του Δημήτρη Κωστούρου, στο Περιφερειακό Συμβούλιο, φιλοξενείται στο https://newchannel.gr/ και μπορείτε να την δείτε στο Video που ακολουθεί.