5 σχόλια για την Ερμιονίδα

64

γράφει η Ερμιόνη Ηλιοκαστρίτου

Ο Σ.ΦΙ.Π. σε διάσταση με τον Σφυρή

Πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου Ερμιονίδας, ο Σύλλογος Φίλων Ερμιονίδας βρίσκεται σε σκληρή αντίθεση με τον Δήμαρχο της περιοχής. Ο Σ.ΦΙ.Π. που πάντοτε στήριζε τον τόπο και ενίσχυε τον Δήμο για τις ανάγκες και τις εκδηλώσεις του, εδώ και καιρό δεν θέλει ούτε να ακούει για Σφυρή.

Προσοχή, αυτό ισχύει μόνο για Σφυρή. Για την Ερμιονίδα και το Πόρτο Χέλι, ο Σ.ΦΙ.Π. είναι πάντοτε πρόθυμος να συνεισφέρει.

Με όρους μέλλοντος

Όταν προ διμήνου ο επικεφαλής της ΠΡΟ.ΣΥ.ΕΡ. είπε πως θα κάνει προεκλογικό αγώνα «με όρους μέλλοντος». Ομολογώ πως δεν είχα καταλάβει τι εννοούσε. Τώρα όμως που τον διαβάζω, τον ακούω, και τον βλέπω να μιλάει συνεχώς για το πως θα διοικήσει τον Δήμο Ερμιονίδας, παραδέχομαι ότι είναι σωστός. «Με όρους μέλλοντος» λοιπόν, κύριοι υποψήφιοι. Όλοι σας. Για να ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.

Πόσο εύκολο είναι να είσαι υποψήφιος;

Έτρεχαν και δεν έφταναν οι υποψήφιοι, όλων των βαθμίδων, την Κυριακή που μας πέρασε. Έπρεπε να προλάβουν να δώσουν το παρών σε πολλές εκδηλώσεις που γινόντουσαν σε διαφορετικά μέρη. Τράβα λίγο από εδώ, κόψε λίγο από εκεί, τελικά οι περισσότεροι το κατάφεραν.

Ο Δάσκαλος που τον δικαίωσαν οι μαθητές του

Ο Ανδρέας Κρητικός έδειξε τι σημαίνει να είσαι Δάσκαλος. Η παρουσίαση των εργασιών των μαθητών του φροντιστηρίου «Θετικό» υπήρξε εντυπωσιακή και ζεστή.  Οι γονείς των παιδιών που συμμετείχαν στην υλοποίηση των καινοτόμων ιδεών Ρομποτικών εφαρμογών, καμάρωναν και δεν πίστευαν πως τα παιδιά τους είναι ικανά για τέτοια επιτεύγματα. Μπράβο σε όσους στήριξαν την προσπάθεια που είναι ο πρώτος σταθμός για την πανελλαδική κρίση.

Καρναβάλια και Απόκριες!

Ξεχάσαμε για λίγο τη φτώχεια μας, τα χρέη μας, τα κόμματα και τις εκλογές της 19ης Μαΐου 2019 (όλα εκτός από την Μακεδονία και το ξεπούλημα που έγινε). Αγκαλιάσαμε με την παρουσία μας τις γιορτές που ετοίμασαν οι σύλλογοι και οι παρέες. Είπαμε «έξω τα ντέρτια» και θυμηθήκαμε πως κάποτε το γλεντούσαμε με «έξω καρδιά». Άξιζε τον κόπο!

(Αναδημοσίευση από την εβδομαδιαία εφημερίδα ΑΡΓΟΛΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ)