Τιμήθηκε ο Δημήτρης Χατζόπουλος από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρο

309

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, επιβράβευσε την συνεισφορά του καθηγητή και τ. ειδικού γραμματέως στο υπουργείο πολιτισμού Δημήτρη Χατζόπουλου στα πολιτιστικά δρώμενα. Για την προσφορά του αυτή, όχι μόνο στον Δήμο Ναυπλιέων αλλά και σε όλο τον νομό, του απένειμε τιμητική διάκριση- πλακέτα σε ειδική εκδήλωση που έγινε την Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2019, στην αίθουσα του Βουλευτικού.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων για το τιμώμενο πρόσωπο, «τόσο η ζωή του, όσο και οι παρεμβάσεις του από την θέση του ειδικού γραμματέως στο υπουργείο πολιτισμού, για την ολοκλήρωση έργων ή την διεξαγωγή πολιτιστικών εκδηλώσεων, συνένωσε όλους τους δήμους του νομού, οι οποίοι με την παρουσία τους στην χτεσινή εκδήλωση, απέδειξαν πως το πνεύμα δράσης και σκέψης του Δημήτρη Χατζόπουλου, μπορεί να συνενώσει όλους μας με στόχο την απογείωση του πολιτισμού στον νομό».

Στην εκδήλωση βράβευσης παρεβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, οι βουλευτές Αργολίδας πλην του Γιάννη Γκιόλα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Μυκηνών Δημ. Μπέγκος, η τέως Δήμαρχος Μιδέας Γωγώ Νάσου, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι καθώς και πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του βουλευτικού.

Την εκδήλωση συνόδευσε μελωδικά το «Γυναικείο Σύνολο Συμφωνία» υπό την διεύθυνση του μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη με συνθέσεις Θεοδωράκη, Χατζηδάκι, Κραουνάκη και Μαρκόπουλου.