Ο Μάνος Περράκης θα σέρνεται στα γόνατα σε λίγους μήνες

367

του Πολύδωρου Ιππ. Δάκογλου

Αυτή την πολύ όμορφη φωτογραφία όπου απεικονίζομαι εγώ, την ανάρτησε στο blog του ο γνωστός, στους Ναυπλιώτες, Μάνος Περράκης. Τον ευχαριστώ, γιατί δεν γνώριζα ότι υπάρχει.

Έψαξα λοιπόν και διαπίστωσα πως κάποιος συναγωνιστής μου διέσωσε μια αγωνιστική στιγμή, από εκδήλωση απόδοσης τιμής και διάσωσης της ιστορικής μνήμης, μπροστά στον μνημείο του Ίωνος Δραγούμη, αναρτώντας φωτογραφικό υλικό στο Internet.

Όσον αφορά τον ολιγόφιλο Μάνο Περράκη, που συνηθίζει να ασχολείται μαζί μου, εχθρικά, τον βεβαιώνω πως σε λίγους μήνες θα κυκλοφορεί με κατεστραμμένα γόνατα. (Για όσους δεν γνωρίζουν, έχει δεσμευτεί δημόσια ότι θα ανέβει στην Ευαγγελίστρια σερνόμενος στα γόνατα αν προχωρήσει η επένδυση μεγάλου επενδυτικού σχήματος ύψους δεκάδων εκατομμυρίων. Πρόκειται για μια επένδυση ιδιωτών η οποία θα έχει ως αποτέλεσμα να καθαρίσει η Καραθώνα από τα σκεπασμένα σκουπίδια. Σκουπίδια που αποφάσισαν να θάβουν εκεί οι προηγούμενοι δήμαρχοι τους οποίους αυτός σήμερα στηρίζει).  

Αφορμή για το παρόν σχόλιο είναι η πρόσφατη αναφορά του σε μένα και η διαστροφική αντιμετώπιση ενυπόγραφου άρθρο μου με τίτλο «Διαλύθηκε η αντιπολίτευση στον Δήμο Ναυπλιέων», το οποίο μπορείτε να διαβάσετε πατώντας ΕΔΩ